Dcl027 öyle mi çok geçmiş olsun 🙏🏻 Allah yardımcın olsun inşallah inancını hiç yitirme hayırlısıyla olur inşallah bi gün nasip olacak 🙏🏻 Öyle tuhaf bişey ki bu Dicle🌸 inanmakla, aslında inanmakla değil ümit etmekle kafaya takmamakla kafadan atmakla ne derler yAni aklından çıkarmakla bi çizgide dengedeler..Kendinizi psikolojik olarak da zorlamayın, zaten psikolojisi başlı başına girdap gibi bişey 🫤 Bir buçuk yıllık evliyiz ve ben ilk zamanlarda istemiyordum, evliliğin geride bıraktığımız 8-10 aylık bi aradan sonra yumurtalarımın tembel olduğunu da öğrenmemle isteğim oluşmaya başladı.. Ne kadar erteleyebilirdim ki!.. Yumurtalarım iğneyle ve vitamin bazlı ilaçlarla anca daha yeni oluşuyordu düşünsene!.. Eşim bana her döngü günüm geldiğinde, istemediğim için olmadığını söylerdi 😅🥴🥴 Zaten bu gebe kaldığım ay da, sizin gördüğünüz döngüyle beraber 14. gün ovülasyonunu ben neredeyse 21.-22. günlerimde gördüm yumurtam anca 3. haftada oluşmuştu ve çok şükür nasip olmuştu. Benim vardı inancım hep vardı ama eşim umutsuz vaka olmuştu artık hele ki bu 3.hafta yumurtlama şokuyla 😂 Haa bi de şu vaarr🤯 eşim ikinci ayımı bitirmeme rağmen artık yeni yeni algılıyor biliyor musun 😄 hala inancı yoktu.. kızdım en sonunda düzeldi biraz, çünkü onun da düşünmesi lazım bunu(!) zaten psikolojik olarak iyi olunması lazım, ee kaldı ki eşinin de desteğine ihtiyaç duyuluyor ama gel de onun düşündüklerine bak(!) iyi yAni artık aştık 😁 anlatıyorum böyle okuyanlar af buyurun🫣🙈🙏🏻 İnan bana artık biz de beklemiyorduk.. ‘Ayy yine ya düzensizlikten gecikti ya yumurtalar tembel çalıştı olmadı, yine olmadı, yine olmadı.. bu ay olacağı yoktu zaten..’ diye diye Allah’ımın gücüne gitmesin o bilir içimizi🙏🏻 iyice umutsuz vakaya dönmüştük dediğim gibi.. bize de sürpriz oldu 🙈🙏🏻 en azından testlerinizi yaptırıyorsunuz neyin ne olduğu açık, her şey pek tabii😌 hiç sıkma canını❣️ Bunları yazmama bile gerek yok sana bu destek amaçlı hissiyatı vermeme de gerek yok, istekli ve inançlı olduğunu biliyorum 🫶🏻 Hayırlısıyla olur inşallah 🤲🏻🥰 İnan hep aklımdasın, dualarımdasın 🙏🏻💐 dilerim sana da nasip olacak güzel Dicle🌸♥️