Dcl027 Berfiin maşallah canım benim 4+6 hala beta 33 😔 inşallah senin gördüğün değerleri görürüm benid
Berfiin teacherozlem amin sağolun hocam evet doğru valla benim de bunda işte kan sulandırıcı folik asit ve bi vitamin daha kullanıyorum ayrıca Progestan ve bi iğne de kullanıyorum 🥴
Berfiin Dcl027 öyle mi dikkat etmen lazım folik asit kullansana 😇 olsun yükselsin de inşallah hayırlsıyla yükselir ya 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Berfiin Dcl027 artmıştır canım perşembe günüyle dört gün oluyor inşallah artmıştır bugün veya yarın tekrar yaptır testi
Zeynepdgn50 2prensesannesiiii Annesininportakali53 Tamarix Ozlm0916 teacherozlem Kızlar kan verdim. İlk kan değerim 35.9 çıktı 2 gün sonra verdim yani bugün sabah 152 çıktı iyi mi
Tamarix Zeynepdgn50 evet evet iyi hiç kafana takma gayet güzel sağlıkla kucağına al inşallah darısı biz olmayanların da başına 🙏🙏
bsrabrna Zeynepdgn50 canım nerden verdin kanı bağlantı açılmıyor da direk acile gidip beta testi baktrmak istiyorum mu dedin
Zeynepdgn50 bsrabrna evet kuzum acile gittim özele. Muayene olmadan giriş yerinde beta için kan verecektim dedim kayıt yaptı direkt kan verdim