Adenssmom Yasemin_71 yerini sevdi heralde 😂 benimkide içerde beni parçalayacak inşallah çok beklemez 🤭🤭
Yasemin_71 Adenssmom keyfi yerinde orda gelesi yok 🤭 inşallah son haftaya kadar beklemezsin benim gbi sağ Salim gelir de kucağına alırsın inşallah 🙏❤️
Adenssmom Yasemin_71 amin inşallah canım ☺ Allah sanada kolay doğum nasip etsin sağlıkla gelsin bebeler 😍 sen hangi doktorda takiplisin şuan
Yasemin_71 Adenssmom amin inşallah hepimizin doğumu kolay geçer de bir avazda doğururuz inşaallah 🙏 devlette burcuya gidiyorum palmiye de Kemal kılıça sen hangisine gidiyorsun ama doğumu devlette yapacağım zaten normal doğum ebeler oluyor genelde
Adenssmom Yasemin_71 bende devlette rutin kontroller burcu ya palmiyede süleyman aslana doğum konusunda prenses doğum düşündüğüm için palmiye daha baskın ama hâlâ bi kararsızlık var nasıl bi sancı cekecegimi doğum felan nasıl olcak şuan çok kestiremediğim icin korkuyorum biraz 😂
Yasemin_71 Adenssmom benide arada korku sarıyor ama artk yeter diyorum doğurmak istiyorum çünkü bel ağrısından mahvoldum gece gündüz uyuyamıyorum son ay çok zormuş gerçekten 😒
Adenssmom Yasemin_71 kesinlikle bende aynı durumdayım, yıllardır hamileymişim gibi bi his çıksa rahat bi nefes alacakmışım gibi valla. uyku felan hiç yok bel ağrısı çatı ağrısı mide yanması ne ararsan var bu dönem😊
Yasemin_71 Adenssmom ah ah bende de hepsi var ama midem yanmıyor şükür benim hiçte yanmadı öyle kaç haftalık oldun şuan sen ☺️
Adenssmom Yasemin_71 bende çok rahat hamilelik geçirdim çok şükür ama son haftalar mahvoldum iki gündür de mide yanması çekiyorum, 36+5 im şuan en son ki duruma göre sürekli iki hastanede farklı söylüyordu bunda karar kıldık artik😁
kr1907 Yasemin_71 35+6 kızlar bebek hareketleri nasil benim 2.gwbeligim 3 yıl önce sezeyan oldum şimdi inanılmaz derecede aşağıda cocuk ve masallah çok hareketli çıkacak gibj
Adenssmom Yasemin_71 aynen 1 hafta farklı söylüyorlardı ama regl tarihine gore bu şekilde oluyo devlette de iki farklı doktora gittim bu şekilde 😊palmiyedeki bi hafta geriden saydırıyor anlayamadım bende niye