Mihriban341 Kızlar ellerde ön yüzünde tırnak altlarım parmaklarım arkası soyuluyor nemlendiriyorda böyle bi sorun yaşayan varmı
1erkekkannesiiii Mihriban341 geçen hafta oldu el parmak uçlarım soyulmuştu ama cok üzerinde durmadım nemlendirici kullanınca geçti hormonlardan kaynaklıdır belki bilemedim 😅
Papiiii Mihriban341 canim vucuta kabuklanma ola biliyor deri kurulugindan eldede ola bilir ama bunun ondanmi yoksa kullandigin bulaşik kremi yoksa temizlik mazemelerindenmi iyi bak cnku derini aşındıra bilirr temizlik mazemeleri
Mihriban341 Ne zaman düzelecek bu hormonlar 34 hafta olduk az kaldı doğuma inşallah o günü görebilirsem eylulicten
eylulicten Mihriban341 bende ayni haftadayim ayak topuklarim mahvoldu inanin gormek bile istemiyorum. Pedikure gittigimde bi krem verdiler parabensiz onu her gun kullaniyorum hala o topuklar gecmedi. Ayaklarim komple catladi
Mihriban341 1erkekkannesiiii bende gebelikten önce hiç böyle sorunlar olmuyordu şimdi olunca insan tedirgin oluyo bide işi bıraktım izne çıktım vücudumu inceliyorum sürekli
Mihriban341 eylulicten benimde çatlak çok derin mi çaylaklarınız kanama yapacak gibi değilse geçer Kısa sürede
Mihriban341 Fatmaztrk umarım geçer benim bayadır oluyo nemlendiriyorum bu kez de ön yüzü parmaklarımın soyulmaya başladı burnumun kenarı bile yanıyo
Fatmaztrk Mihriban341 stres yapmamaya çalış böyle şeyler stresle çoğalıyor maalesef. Hamile olduktan sonra bir çok şeye alerjim oldu çok fazla sorun yaşadım bu konuda en iyisi üstüne gitmemek.
Mihriban341 Papiiii elimi bi süredir suya sokmuyorum sakin falan kullanıyorum yada şampuanla elimi yıkıyorum o kadar nemlendirme de yapıyorum yine oluyor
Papiiii 1erkekkannesiiii ama benim 5 ay once dusugum oldu 4 aylik sogum yapdim o gebeligimde tum vucudum mabuklaniyordu soyuluyorduu karnimin alti felan gobegim cikmadigi halde oyle kuru ve soyuluyordu
Papiiii Mihriban341 canim 5+3üç su andaa doktora gidiyorum su an zaten kesemi gorucemmi diye))dua edin bana