Zyzem Kizlar selam Kırıkkale nin kucuk bi köyünde yaşıyorum bu ikinci evliligim evleneli 4 sene oldu ilk 3 sene korunduk son 1 senedir cocuk dusuncemiz var ama hamile kalamadim hamile kalmayi kolaylastiran ozel bi kür yatak pozisyonu yada baska tavsiyeleriniz varmi
1erkekkannesiiii Zyzem regl gününüzden geri 2 hafta sayın o dönemde gün aşırı ilişki öneriliyor. Bide yumurta sayısı arttırıcı ilaç kullanmıştım ben inofolic diye. Doktorunuza danışın size verir uygunsa. Yumurtlama dönemini takip edin uygulamalar da var bununla alakalı. Stres yapmayın illa çocuk için ilişki yasarsanız sürekli oldu mu diye strese sıkıntıya girersiniz akışına bırakın kafanız rahat olsun. Bi de ise yarar mı bilmem ama ilişki sonrası belime yastık koyup bir süre beklemiştim bilimsel bi açıklaması yoktur belki ama kocakarı söylentileri denemedim değil 😂😂 insallah güzel haberler verin bide gecikme pozitif test vs olursa hemen folik asit kullanmaya başlayın bebeğin beyin gelişimi için bayağı önemli bir vitamin
Hasretaytemur Zyzem gebelik öncesi 3 ay folik asit kullandım doktor kontrolünde yumurtlamayı takip ettim ne denersen dene kuzum en önemli etken stres ondan uzak dur inşallah en kısa zaman da bu haberi alırsın sende rabbim kucağını boş bırakmasın
Summerwine Zyzem 1 senedir hamile kalamadiysan ikinizde bir doktora görünün.Zaten doktorlarınız senin ve eşin için gerekli şeyleri söyler.Bunun yanında yumurtlama günlerini takip et uygulamalar var,bir gün ilişki bir gün ilişki olmayacak şekilde ilerleyin.
Ece56 Yumurtlama döneminde ilişkiye girerseniz hamile kalma oranı yüksek oluyor. Tek taraflı kasık ağrısı ve bir akıntı oluyor oradan anlayabilirsin. Genelde gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar sperm kalitesi de düşmesin diye. İnşallah kısa sürede istediğiniz gibi olur
Melismelo Regl günlerinizi vs gösteren uygulamalar var onları indirin orda yunurtlamanız nezaman onuda görmüş olursunuz ve o günleri değerlendirirsiniz, ondan haric doktorunuzla konuşmanızı tavsiye ederim folik asite felan başlata bilir
Zyzem Teşekkürler daha doktora gitmedik eşim biraz ağırdan alıyor suan iliski sikligimiz biraz mesafeli gün aşırı dediginiz hergun sanirim bizde biraz ara giriyor haftada 2 gun ancak esimin isler cok yogun bazende yaylaya felan gidiyor yani kışın daha az işi soylediklerinizi ikk firsatta deneyecegim tekrardan teşekkürler
1erkekkannesiiii Zyzem rica ederim gün aşırı bir gün ilişki bir gün yok o şekilde 2 günde 1 yani. İnsallah güzel haberler verirsiniz bize