Bahar_Ferit13 Gelin taniw olagin..Men yeniyem.7ci aya kecdim hamileliyimin..Cinsiyyet inwallah oglumuz olacag.🙌Sixovda qaliram..27yasim.var..İlk hamileliyimdi.
JeyranAhadova Salam. 5 ayimiz 2 hefteye olacag) bizimde oglumuz olacag) Qarniniz 5 ayda nece idi?) Hami sag/salamat gucagina alsin, INSHALLAH😇
Bahar_Ferit13 JeyranAhadova JeyranAhadova cox sag olun sizde inwallah sag salamat alasiz qucaginiza..Men de 4aydan sonra artq irilewmeye basladi dahada))sizde cinsiyyet nedi?
Bahar_Ferit13 JeyranAhadova he uzurlu sag ol diqqet elememiwem..sag salamat inwallah qucunuza alasiz Amin
Suleymanovs Salam qizlar.mende sonuncu mens.tarixine gore 36+4 heftelik hamileyem.qizim olacag ALLAHIN izni ile🤲🏻🍭❤
Suleymanovs Rasev Can.yaxsiyam yaxsi olasan.hardasa 2 saat olar hekimnen geldim.acilisa baxdi 1 barmag acilis var.39+1 heftelikdi.gozde gozde birteher oldum day.sende veziyyet necedi nece hefteliksen
Suleymanovs Rasev oyssss MaşALLAHHHHHH.ALLAH uzun omur can sagligi versin.Dinli İmanli övlad olsun İnŞəALLAH🤲🏻