sekermomgeliyo Ben yaşıyorum hamilelikten önce hiç yaşamamıştım hamilelikte gaz sancısını öğrendim. Gzrsyd
Birmeleginannesi32 Gzrsyd yaşanmaz mı yürüyün evin içinde biraz iyi geliyor yada size gaz yapan şeyleri tespit edin yemeyin içmeyin bana belli şeyler yapıyor
Derya_gumus Gzrsyd hamilelikte bunu yasamayan yoktur heralde bazen karnimin patlamasindan korkuyorum yada sirtima mideme karnima vuran agrilarindan Allah korusun erken doğum sancisimi cekiyorum diyorum bikac defada acillik olduğumda oldu malesef :(((
reyhan12 Gzrsyd ölüyorum yaa özellikle birinin evine gidip kaldiysam ve ziyaret ettiysem o gün ben davul gibiyim oturma oturamiyorum yatma yatamiyorum ölmüyosun ama süründürüyo hamilelikle bagdastirmamistim hamilelik onceside boyleydim hep boyleyim
Canankk Gzrsyd ben de cok cekıyorum bırkac kez kimyon cayı denedim ıyı gelıyor gercekten doktoruna sorarak deneyebilirsin benım doktorum ızın vermıstı.
TTtutku Gzrsyd Elma yagi rahatlatiyor bide sicak tutun ben aci biber de yemistim usutmeden kaynakliyor cunku