Selam kızlar 39+2 de kontrolümde bebişin suyu kordonlu göründüğü için Çarşamba günü suyu azalmış olabilicegi için devlet hastanesinde perinatolijiye yatışım yapılmıştı
Dün tekrar bakıldı suyuna ve yine aynı kordonlu görünüyordu doktorum çıkarmadı hastaneden bu sabah da suni fitille dogumumu başlatıcaktı
Ama devlet hastensinde eşimin yanımda vs olamadığı için imza atıp hastaneden ayrılmayı tercih ettik gece 12 den beri aç bırakmışlardı beni doğum yapacağım için direk ordan çıkıp özel hastenye geçiş yaptık tahlillerim ultrasonum vs yeniden yapıldı yatışım yapıldı ve saat tam 14.00 gibi ameliyathaneye alındım
Damar yolum açıldı anestezim uygulandı sonda takıldı derken doğumum başladı ve sadece 3 4 dakika içinde kızımın sesini duydum ve gördüm çok mükemmel bir histi
Sonra bir yandan benim dikislerim atılırken bebişi giydirdiler bir yandan da sonra birlikte bı kaç fotoğrafımız daha çekildi ve onu babasina getirdiler benim çok heyecanlı cocam da dayanamamış ağlamış getirdiler beni ki kıpkırmızı ağlamaktan bu anları yaşamak çok güzel bir tecrübeydi benim için
Odama gelince de serumlar takıldı bir süre sonra hemşire gelip ilk ağrı kesiciyi yaptı sancılarım da yavaş yavaş başlamıştı tam bayağı zorlanıyordum yatmakta ki 2. Ağrı kesiciyi yapmaya geldiler benim istememe gerek kalmadan 2. İğne de yapılınca uyuşukluğum nerdeyse hep geçmişti ve artık sancım falan kalmamıştı
Saat 22.00 gibi de hemşireler beni temizleyip giydirdiler ve o ilk kalkış ve yürüyüşüm gerçekleşti ve çok güzel geçti korkucak hiç bişey yokmuş bence kesinlikle dayanılmayacak bişey değil hiç bir aşaması ama tabikide kişiden kişiye değişir
Sadece sütüm tam gelmedi henüz ve meme ucum olmadığı için sorun yaşıyorum
Şimdi kızım yan tarafimda misler gibi uyuyor çok şükür
Sormak istedikleriniz varsa buyrun Annişler biraz uzun oldu hakkkinizi helal edin