Minikbebegim1999 Kizlar 20+5 haftaligiz gün gün boyle oluyor ama bugün daha yoğun karnimda sertlik var ve ağrıyor nereye dokunsam aciyor yirtilcak gibi anlamadım yardımcı olun normal mi
EmineDefneGokce Minikbebegim1999 kasılmadan bahsediyorsunuz sanırım magnezyum eksikliğinden olabiliyor
myangelson Minikbebegim1999 bahsettiğin şey kasılma gün içinde olması normal magnezyum eksikliğinden vs olabiliyor ama yanlış bilmiyorsam 1 saat içinde 4-5 kereden fazla oluyorsa doktora bildirin doktora gidin diyorlardı. Benim doktorum da öyle dedi ayrıca kasilmanin yanında sancı olursa dinlenince geçmezse hemen bana gel diyordu. Sende sancı yok sanırım sadece kasılmaya bağlı karın derinde acı hissi oluyor
EmineDefneGokce Minikbebegim1999 evet kasılma magnezyum hapı isteyin doktordan. Doktora gidene kadar da günde 1 Muz 1-2 sade Kızılay soda için
Minikbebegim1999 EmineDefneGokce ictim canim muzda yiyorum vitamin kullaniyorum onun içinde magnezyum oluyor ama doktora söylerim gidince
Minikbebegim1999 myangelson evet canim gün icinde 1 defa oluyor böyle ağrısiz oluyor sadece kasilma doktoruma bildirecem mutlaka
Minikbebegim1999 myangelson konuştum aradım gunde 1 2 defa da sorun yok dedi eğer gunde 10 15 defa oluyorsa ozaman gel dedi rahim büyüdüğü için oluyormuş normalmiş kendini fazla yorma dedi pazartesi kan aldircam ozaman baktirim vitaminlerime belki magnezyum desteği alirim
myangelson Minikbebegim1999 yani hemen hemen benim dediğim gibi. Umarım tahlillerin de güzel çıkar 🙏🏻