HaticeNur Bu arada ilk doğumu olanlar için söylüyorum ameliyathaneye götürmeden yarim saat önce filan sonda takıyorlar bundan kendinizi kasmamalısınız bn bundan çok korkuyordum ama gerek yokmuş o kadar korkmaya kendinizi kasmazsanız pek bi se hissetmezsiniz her insanın dudmsuncesi farklı bakın bende belden igneden biraz ürküyorum aklıma geldikçe ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum 😊😊
Pembeev Kızlar epidural doğum ettim 4gün önce sol kasığıma acayip ağrı vuruyo olan varmı dayanamıyorum belim iki büklüm yürüyorum
Esrayzk Aysenurozbay kesinlikle bebeğin gelince alıp emziriyosun falan genelde ayılman nerdeyse 1 günü aliyo inan normal doğumdan daha kolay geldi bana
Esrayzk Marygur aynen herkes sezaryan zor dediler inan spinal o kadar iyi ki doğum yaptimmi anlamadım
Aysenurozbay Marygur ben normal dogum istemstim ilk oglumda ama catım dar oldugu icn sezeryan oldum ve ikinci oglusuma hamileyim
mlssrn Aysenurozbay ben çok memnun kaldım sadece biraz baş ağrısı yaptı oda nescafeyle bol su ve parolla geçti gitti :)
Aysenurozbay HaticeNur bana söyle dediler spinal anstezide belden uyuşturuyolar ya sonunda bel agrısı yapyo dedler
HaticeNur Aysenurozbay ewet bana da öyle diyorlardı ama en azından bende çok şükür öyle bise olmadı rahat geçti ıyi dusun ıyi olsun😊
Aysenurozbay HaticeNur amin cnm insallh iyi olr daha doktorumla dogum icn gün almadk o gun gelnce doktorunla konsacgm cnm