Baho1 Kızlar 3 ay önce e bebekten baby Mom marka 999 ayar gümüş kapak aldım kutuyu hiç açmamıştım bugün artık kullanmaya başlayım diye açtım ama kutuda dururken kararmış böyle bi durumla karışlasan var mı normal mi yoksa geri götüreceğim
benkosarim Baho1 karbonatlu suyla rengi açılabiliyor ama eğer hiç kullanmadıysanız kutusu duruyorsa fişi falan götürün
Baho1 Seher_ornkk genelde kullanıldıkça kararma olabildiği söyleniyordu ama kullanmadan kararması şaşırttı başka markalarında var araştırıp bakabilirsiniz bence çünkü kullanıcı yorumları olumlu yönde genelde
Seher_ornkk Bnce hemen geri götürün hamileyken aldım şuan kullanacaktım derseniz yardımcı olurlar belki
Baho1 benkosarim zaten ayda 1 karbonatla temizlenmesi öneriliyor kullanma talimatinda şuan hic bir uygulama yapmadım su bile değdirmedim öylece götüreceğim 2 yıl garantisi varmış ürünün zaten kağıtta yazıyordu ama tabi kararma harici denmiş :/
Baho1 Deletedmom_37 Deletedmom_37 kutuyu ilk defa bugün açtım ki ama son kullanma tarihi falan yok bu ürünün