Hatiiii Kızlar 35+4 üm meme masajına başlim dedim ufaktan bir iki dk masajla başlicaktım sütüm geldi 🙈 sizde de oldu mu ya çok heyecanlandım 🙈😅😍
Busratmn Hatiiii ben 25. Haftamdayım duştan sonra 1-2 damla geldi şook oldum tişörtüme bulaştı sonra kesildi.
egemomss Hatiiii Benden de geliyor sanki tam emin olamıyorum. Tişörtüme damla damla iz kalıyor. Süt sanırım bilmiyorum🙈😂
Sedaaa95 Hatiiii Yaa bende 36+2 oldum doğuma 13 gün kaldı bende mi yapsam. Son 20 gündür falan sürekli tişörtüm ıslanıyor zaten damla damla ama günde bir iki damla kadar ıslanıyor🙄🙄
Derya Hatiiii ay sakın devam etmeyin şuan gelen sütünüzün en en en değerli yeri bebeğinizin şifası gibi düşünün muhakak içmesi lazım eğer siz ellemeden geliyor ise gümüş kapak vs kullanarak toplayıp saklayın buzluğa atın bebeğiniz tüketsin🌺
Hatiiii Tugba_23 yaa peki masaja devam etmezsem doğumdan sonra meme ucu sıkıntısı olur mu sizce şuan var çünkü
Hatiiii Sedaaa95 meme başın var mı canım hafif hafif yapmayı düşünüyorum ben ilk gebeliğim çok da bişey diyemiyorum 😅
sekermomgeliyo Ben sütün gelmesi doğumu başlatır diye duymuştum doğruluk payı olup olmadığını bilmiyorummm