mavininhertonuu 27 hafta 1150 gramdı, devlet 1300 dedi özel 1150 dedi ortalama bişey işte 😅 62yle gebe kaldım 67.5 falan oldum daha da almak istemiyorum ama iştahımın maşallahı var 🤭
Reyhosunannisi Meltemyll bende 23 haftalığım cuma günü gittim doktorum 21-22 haftayla uyumlu dedi 510 gram aşırı kafaya takıyorum neden kilo almamış diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mavininhertonuu Reyhosunannisi Hiç kafana takma muz ceviz süt Kaşar tüket ben genelde her sabah kaşarlı yumurta yiyodum artık ondan da sıkıldım tabi ama bunları mutlaka tüketmen lazım bebeğe direk yarıyor ara öğünlerini sütle yapabilirsin yanına bişeyler
Reyhosunannisi mavininhertonuu bu saydıklarınız çok pahalı asgari ücretle geçinmek zorunda olduğumuz için alamıyorum maalesef 😊😊
genccanne HavvaSonmez03 Merhaba 101 ile kaldım şuan 103-104 gidiyor geliyorum 28 olacaz yarın 23 iken gittiğimizde 550 gram demişti bakalım kontrolümüz yarın inşallah sağlıklıyızdır
cigdeeemm HavvaSonmez03 49.5 ile hamile kaldım en son 25. Haftada kontrole gittik bebiş 830 gr civarı ben de 57 kilo oldum son 1 aydır çok hızlı kilo almaya başladım 😔
HavvaSonmez03 cigdeeemm hiç dert etme kuzum doğumdan sonra kafadan 10 kilo gidiyomuş zaten ye gitsin boşver takma kafana 😊