HavvaSonmez03 Ve Kaç kiloyla hamile kaldınız ? Biz 26+3 50 kiloyla hamile kaldım şuan kilom 60 bebeğimin kilosu 918 gr 😌 sizlerin kaç ?😊
KayraVeAnnesi_06 HavvaSonmez03 26+5 olduk ama bebeğimin güncel kilosunu bilmiyorum haftaya gideceğim Hamile kaldığımda 63 kiloydum , şimdi güncel kilom 62
bsra-25 HavvaSonmez03 ben en son 25. Haftamda gitmiştim 850 Gramdi 🙂 haftaya cuma tekrar kontrolüm var kaç gram oldu bilmiyorum ama çok merak ediyorum. 55 kilo ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum 🤦🙂
Nazendehanim 52 kg ile hamile kaldım ,26. Haftada 57 Kg dün bwbegim 976 gramdi ,28. Haftaya giriş yaptık ❤️
Aysegul123Defne KayraVeAnnesi_06 bende 21 haftamdayim ilk günden bugüne 63 kiloyum ilk 4 ay verdim şimdi geri eski kilomdayim neden alamıyoruz acaba bebeklerimiz salgikli olsunda gerçi almadan daha iyide🤣
HavvaSonmez03 Aysegul123Defne kilo almayanların bebeği kilo alırmış canım öyle duydum sağlıklı olsunlar yeterki 🤗
KayraVeAnnesi_06 Aysegul123Defne Aynen sizin gibi bulantı yaşamadım ama başlarda bir iştahsızlık vardı . Doğru düzgün birşey yiyemedim , kilo verdim sonra tekrar alıp eski kiloma geldim . Bizim kilo almamız yada vermemiz önemli değil bebeğin gelişimi önemli çok şükür oda haftasıyla uyumlu inşallah sizde de durum böyleyse kilo almamak güzel 🫢🥰
Aysegul123Defne HavvaSonmez03 evet onu bende duydum öyle olur inşallah bide zaten şuan Max 500 gram falandir o kadar 5 10 kilo almaya gerek yok geri bize yük olarak kalıcak 🥰❤️
Esmay HavvaSonmez03 Hamile kalmadan once cok istahliydim, bu zamana kadar istah sıfır 🤷♀️ fazla kilo alırım diye düşünürken şükürki oyle olmadi bende sasıyorum bu duruma Bebeğimde saglikli elhamdülillah daha ne isterim😀☺️
Mrvmrvvv Maşallah kızlar hep azar azar kilo almışsınız 😍 bende 58le hamile kaldım 71 olmuşum 🤦 bebeğimde 1620 gr 28+4 dün görümüştüm kızçemi 😍😍
RonyaArin HavvaSonmez03 sağol canm .haha valla bakalım ben normalde kendim çok zayıfım bebis biraz kilolu olsun
Reyhosunannisi Meltemyll bende 23 haftalığım cuma günü gittim doktorum 21-22 haftayla uyumlu dedi 510 gram aşırı kafaya takıyorum neden kilo almamış diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️