yenihamileyiz doğum yapmış bi anne olarak kesinlikle almalısın dediğim şeyler bolca zıbın, ağız mendili, ben alt üst takım pek giydirmedim tulumlar kesinlikle daha rahat, hastane çıkışı set olarak çok alma çok kullanışsız bence 1 tane yeterli. Çok bez stoklama ben 1 numara çok stoklamıştım bebeğim kilolu doğdu ve çoğu elimde kaldı kilo alımı da çok hızlı gelişti hemen 2 numaraya geçmiştim nerdeyse. Kıyafette çok alma son haftalarda yine kilo gidişatına göre al. Yoksa yine elinde kalıyo. Çabucak büyüyorlar gerçekten. Alt açma örtüsü çok lazım oluyor. Süt sağma makinesi hemen alma ihtiyaç duyarsan al. Ben hamileyken aldım bebeğim 9 aylık oldu bir kez bile kullanmaya ihtiyaç duymadım boşa para vermiş oldum. Bazı anneler mama bile alıyor alma, ihtiyaç duyarsan alırsın. Yıkamak için küvet ve file kesinlikle al. Göğüs kremi almıştım yara olmasın diye hiç kullanmadım gerek kalmadı. Ve şunu da söyleyim doğduğunda çocuk doktorumuz göbeği düşmesi için bişey sürme demişti kendiliğinden düşmesini bekledik ve düşmedi sonra ebemiz eczaneden alkol aldırdı sürdük düşmesine çok çok yardımcı oldu aklında bulunsun, şimdi bunlar için erken belki ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim tamamen kendi fikrim bebeğinin cinsiyeti erkekse eğer mutlaka doğduğu gbi sünnet ettirmeni tavsiye ediyorum. Biz doğduğu gün sünnet ettirdik çok kolay ve sıkıntısız atlattık. sağlıkla gelsin inşallah bebeğin 🙏❤️