Orkide_20 Merhaba kızlar , 34 haftalık hamileyim . Şu birkaç gündür sol sırtım ve sol göğsümun altında ağrı var çok ağrıyor normal mi 🥺 bazen nefes almak bile istemiyorum nefes alınca bile acı ağrı oluyor . Sizde de oluyor mu ?
Fatma0090 Orkide_20 kuzum gecmiş olsun bende 34 haftalıgım ama böyle bi agrım yok bazen sancı giriyor bel ve karnıma ama nefes kesecek bi agrım yok 🤷🏻
Naziminverasi Orkide_20 benim gece çok sol tarafıma yatınca ağrım oluo o tarafta sol daha iyi diye dikkat ediyorum ama ağrıyla uyanıyorum sizinde ondan olabilir mi acaba
Orkide_20 Fatma0090 teşekkür ederim 🥺 normalde çok rahat bir hamileligim vardı geçen pazartesi konstrolum vardı gittim her şey normaldi sancimda yoktu nst de . Bebek dönmüş dedi ondan olabilir mi acaba bilmiyorum 🥺 ama bu sırt ağrısı ve göğsümun alt tarafındaki ağrı çok canımı yakıyor 🥺🥺
Fatma0090 Orkide_20 hiç bilmiyorum kuzum ben öyle cok bı agro yasamadım 25 haftada baş aşağı döndü 28haftada baskı sancı batma oldu erken doğum riskim cıktı suan 34 haftalıgım