Erbe Elif_3434 Aren sadece parlak kum tanesi değil guclu kuvvetli erkek yüksek uçan kartalla kartalların başı demek oğlumun adı cnku 🥰🥰
misirveannesi Elif_3434 renas alısık değilim herhalde sevemedim ya rönesansı çağrıştırdı bana ne bilim 😂 aren ismini seviyorum. Sağlıkla gelsin
Elif_3434 Feyza-nur ben ikisinden birini seçeceğim ki buraya yazıp soruyorum. Neden ikisi de değil meselaa ?
Feyza-nur Elif_3434 söylemesi zor diye begenmemiştim ileriyide okul zamanını filanda düşünüyorum ben mesela böyle zamanlarda
Aysegul123Defne Elif_3434 çokta değişik olmasın kız çocuklarımizin ismi okula gidecekler sınavlara girecekler herkeste soruyor ismin ne kadar değişik isminin anlamı ne çocukta sıkılır sana sonra kızmasın 😂
Elif_3434 Aysegul123Defne ahahaha bence de. Valahi babası renas olmasını istiyor da benim pek içime sinmedi açıkcası . Erkek ismi bulmakta zorlandık yahu 😤
Aysegul123Defne Elif_3434 Benimde kızım olucak bende isim bulamiyorum hepimizde durum aynı ne yapicaz bilmiyorum bende Zümra yüsra Defne arasındayım ama babası hiç bir şeyi beğenmiyor 😭🤷
Aysegul123Defne Elif_3434 sana erkek onereyim sevdiklerimi mesela Göktuğ olabilir Aras ta çok tatlı bu aralar Melih ismide bana çok ağır güzel geliyor