Oznr001 Hilaynur canım kaç haftalık sin aynı şeyleri yaşamışız birlikte takip edelim bu gebeliklerimizi insan bu durumda kendine hep bı destekçi arıyor bende bebeğimi kaybettim ve simdiccok korkuyorum
Hilaynur Oznr001 22+4 canım olur tabiki dogru söylüyorsun busefer çok dikkatliyim bakalım inşallah içimde hiç kötü bişey yok allahın izniyle sanki zamnnda dogcak gibi hissediyorum bakalm
smls19 Dilek_ackbas tabi illa olcak diye birşey yok ama benim doktorum 6.haftamızdan itibaren tedbir almak istedi
Damlaa__ Oznr001 Şuan bir şey yok kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kalmadan gen testi vermiştim orda kan pıhtılaşma çıktı o kadar sadece vitamin kullanıyorum bir de başka yok
Oznr001 Damlaa__ hayırlısı olsun hakkımızda bende kan pıhtılaşma si çıkmadı ama önlem amaçlı yinede ecopirin kullanıyorum
Hilaynur Oznr001 ecoprin mi verdiler size bana coraspin 100 mg verdiler ama ben kendimde omega3 ve magnezyum kullanıyorm ek takviye olarak
Oznr001 Hilaynur canım sen gebeliğin başından beri mi kullanıyorsun ecopirin i yoksa direnç den sonra mi basladin
Hilaynur Oznr001 başından beri kullnıyprm canım yanı ögrendigimden beri 6 haftalıkken kullanmaya başladık ama detaylı ultrasona gittim plasentada direnç gözükmüyor dedi tabi yine kullanmaya devam edeceğim
Oznr001 Hilaynur canım detaylida direnç yok dedin ya ondan önce plesantada direnç var demiştin anladığım kadarıyla oluşmuş detaylida dirençin kaybolduğunu görmüşsünuz ben şey sorucaktim direnç kaçıncı haftada gözüktü ultrason da