Hifaa Yükmelemede sınırda çıktım sadece. Hamur işi, tatlı, bal, reçel gibi aklınıza gelebileceklerin hepsi yasak. Yemeklerin suyunu yemek yok, meyve günde bir tane, çerez yok, makarna pilav az miktarda
Srknsmg Canım ben dıyetısyene gıttım bı dıyet listesi verdi ki oda nettekılerın hemen hemen aynısı.. karbonhıdrat bellı mıktrda olmak zorunda tamamen kesemıolar hamılelıkte gerekli çunku. Meyve süt ile birlikte az mıktarda falan. Bence dıyetısyene gıt yada ınt bak.
ZeynepSare Benim diyetim 2200kalorilik hemen hemen herşey var ama herşeyden az miktarda örneğin meyve günde 3kez 1tane yeme hakkın oluyor akşam da meyveyi sütle birlikte tüketiyorum böyle yemek de kana şekerin direk etki etmesine engel olup çok fazla kilo almamaya neden oluyormuş ,doktorum şekerim çıktığında endokrin bölümüne yönlendirdi oradaki doktor da şeker seviyene göre diyet +şeker ölçüm cihazı veriyor eğer aşırı yüksekse direk insülin veriyor (tabi bu doktordan doktora da değişebilir )
Bnagihan Benim şekerim sınırın altında çıktı fakat yinede dikkat etmek istedim 35. Haftadayım somlarına doğru daha dikkatli olmak istiyorum. Sıkı bir diyetten ziyade dikkat ederek ilerlemek istedim.