Yeniannis_ Bende halsizlik vardı genelde,memelerde hassasiyet yaşıyorum ama bugün istifra ettim ve midem cok bulanıyor. Gözlerimde kararma olmaya başladı tam 6 haftalığım. Sizde de bu belirtiler var mı? Varsa mide bulantısı için öneriniz nedir ?
dmtturan Yeniannis_ 5 7 arası kasık bel ağrısı göğüs şişkinliği hatta meme ucu hassasiyeti. 6 hafta full mide bulantısı hiç bir şekilde yemek yiyecek görmek istemedim prillam diye bir bulantı ilacı var Allah’a şükür ki okumuşum buralarda yorumları aldım ve artık yemek yiyorum 7+2 Deyiz yine 6 da mide yanması başladı ve karbonatlı su içiyorum yanma olduğu zaman 😔idare ediyoruz umarım anlatabildim genel olarak bu Arada aniden yerimden kalktığımda göz kararmam oluyor tabiki
meva_asil_moms Yeniannis_ 6+1 ara ara mide bulantısı göğüslerim taş gibi şimdiden dokunanamıyorum 2 beden büyüdü o çok zorluyor birde sırt ağrısı Kızımda 4.haftadan doğuma kadar mide bulantısı istifra ile geçti 9 ayım varlığını şükürler olsun
Yeniannis_ SARE_Moms annem kardeşime hamileyken bildiğin serumla evde yatıyordu Korkuyorum onun gibi olcam bende diye ya 🙈
SARE_Moms Yeniannis_ Birşey olmaz Allah’ın izniyle kalbini ferah tut genelde herkeste bulantı oluyor bende benim olmamasına çok şaşırmıştım 😃
Yeniannis_ SARE_Moms amaan bu günleride özliycekmişiz doğum olduktan sonra zaten girelim o psikolojiye artık😂
SARE_Moms Yeniannis_ Doğumdan çok korkuyorum nedense ya daha kaç ay var şimdiden inan onun derdindeyim sizde de varmı normal mi Sezeryan mı olucak
Aysegul123Defne Yeniannis_ 6 da mide bulantısı göz kararması pek olmaz canım insan hamilelik moduna girip biraz fazla hasta moduna giriyor kendimden de biliyorum ama memelerde hassasiyet adet olacakmis gibi kasık ağrısı olabilir gayet normal bunlar meyve ye bol bol su iç bebek vitamin alsın sende kendini iyi hissedersin inşallah iyi geçer hamileliğin modunu yüksek tut hayrlı olsun 🥰❤️
Umay2207 Ben şuan 8 haftaligim ama 5 haftaliktab beri kasık ve bel agrim var aşırı iştahsızlık var nasıl geçecek bilmiyorum,😒
SARE_Moms Umay2207 Bel ağrısı herkeste var galiba ya daha da ilerleyen aylarda kilo aldıkça nasıl olucaz bakalım
Yeniannis_ SARE_Moms geçen instada gördüm bi kaç video , tam gösterilmiyor da ortamı göbek bağı olayını onu bile izlerken fena oldum😂 normal yapabileceğimi düşünmüyorum da doğum korkusuna daha girmedim🙈
Yeniannis_ Aysegul123Defne çok teşekkür ederim canım amin♥️ biraz evhamlı oluyorum sanırım da bakalım biraz psikolojik olarakta bu sıkıntıyı aşmam lazım