-MinikveAnnesi- Esranur5454 vallahi ne yaparsan yap bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor yapmadığım şey kalmadı ama yok hala
Ilkhayat Esranur5454 kuzenim 41 de doğum yapmış oda 39 haftadan 41 kadar düzenli sabah akşam ilişkiye girmiş bı gece suyu gelmiş gitmiş 5 cm açıklık ve güzel dogim yapmıştı
izobellaaa-_- 39+4 olacağım bu gece doktor Salı gününe yani 40 haftanı doldurana kadar kendi suyun sancın vs gelmezse suni sancı vereceğim dedi ne yapsam bilemedim acaba beklesem mi yoksa suni mi olsam
nidair Benim de aynı canım 40+4’yiz ama hiç bi gelişme yok yürüyüş squat çömelme hurma her şeyi düzenli yapıyorum ama yoook 😃
nidair Elf_28_34 Birazdan kontrolum var muayene edecek duruma göre en fazla pazartes yatış verip suni sancıyla başlarız dedi, bakalım şimdi gidince açılma sancı bişey var mı güzelce değerlendirip karar vericez
Elf_28_34 nidair Naptınız acılma falan cıktı mı? Bende bugun gittim doktora açılma sancı falan yoktu. Pazartesi günü fitille suni sancı verelim dedi.
nidair Elf_28_34 Benimde açılma yok denilecek kadar azmış hiç sancımda yok ama suyum kilosu pozisyonu tam yerinde olduğu için pazartesi bida muayene yapıp netleştirir dedik, hemen yatış vermeyecek bi aksilik olmazsa