Eyll06 gzleyll bugun aldım 999 ayar herkes çok memnun kaldığı için aldım yengem gögus ucları resmen kanıyordu bu kapak iyileştirdi tercih etmelisin bende aldım bulunduracağım lazım olsada olmasada
Eyll06 gzleyll hem gümüş gögüs kapagı aldım 999 ayar , hem gögüs ucu krem aldım lansınoh hemde silikon meme ucu aldım tam hazırlıklı olayım dıye🤣🤣🤣
Eyll06 gzleyll gögüs ucu yarası felaket zor oluyo ve kolay kolay ıyılesmıyo mutlaka herseyını evınde bulundur heleki kış doğumluysan heran dısarı gıdıp alamayabılırsın 🙂
4peynirlipizza gzleyll kesinlikle alınmalı bence henüz dogumum olmadi 1 2 gündür nemlendirmeden kullanıyorum ve gercekten cikardigimda uçları nemli gibi duruyor ki normalde cok kurudur. Lansinosh tek basina bu kadar etkili degil.
Udduy1818 gzleyll 30. Haftadan sonra bende şiddetli göğüs ucu sancısı çektiğim oluyor taktıktan bir kaç dakika sonra geçiyor onun için bile değer bana göre kendiliğinden saatlerde geçse geçmiyor
Erbe gzleyll şiddetle tavsiye ediyorum ilk hamileligimde hamileyken de kullandım sizlamalar için doğumdan snrada kullandım gram yaram catlamam olmadı krem bile almadım