Cagmer Busragny anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı vardır. Anne pozitif baba negatifse bir sorun olmuyor. Genelde 2. Gebelikte iğne yapılır. Ama ilk gebelikte bebekle uyuşmazlığınız varsa 28. Haftada da yapılır. Kan grubunuz negatif eşinizinki pozitifse zaten doktor bu testi isteyecektir sizden. 3-4 kez verdim bu testi ben.
Cagmer Nesli3504 herhangi bir problem olmaz sonuçta ikiniz de pozitifsiniz. Bebek de pozitif olacaktır binde bir ihtimalle negatif olur bebek. Ama o da zarar vermez. Benim annem ve babam pozitif ailede bir tek ben negatiftim. 😂
Cagmer Nesli3504 bende çıktı 2 kere antibiyotik kullandım kutu bitti geçti mi geçmedi mi bilmiyorum salı tahlil vereceğim inşallah geçmiştir 🫠
Lizbonn Nesli3504 Hayır sorun yok adı üzerinde uyuşmazlık iki kan grubu da zıt olacak pozitif ve negatif ise sıkıntılı durum. Kan uyuşmazlığı olanların da asla ihmal etmemesi gerekn bir iğne 🥲
Cagmer Nesli3504 evliliğimin ilk dönemlerinde çok fazla enfeksiyon yaşadım kullandım o tozu çok da rahatlatıyor hemen geçiyordu ertesi güne ama hamileyken kullanıldığını bilmiyordum. Eğer enfeksiyonum devam ediyorsa ben de kullanırım bi doktoruma sorayım.
Nilgunaksudizdar Küçük bir kanamam olduğu için bende 13. Haftamda devlet hastanesinde vuruldum. Kalçadan bir iğne herhangi bir yan etkisi olmadı. Özelde çok pahalı olduğunu söyledi doktor gerek yok devlette yapıyor boşuna özelde para vermeyin.
nilmur0 reyhan12 devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz ücretsiz bir iğne bu. Yan etkisi yok 28. Haftada yapılıyor öncesinde kanama olmadıysa