yenibebekannesi_ Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim kese gözüktü fakat miyomlarım olduğunu söylediler. Miyonları varken çocuk sahibi olanlar varsa bana yazabilir mi ? Çok teşekkür ederim şimdiden
Gizemkly yenibebekannesi_ en yakın arkadasım aynı zamanda hamile kaldık sayılır portakal büyüklüğünde mypmu vardı doktor heö sasırdı hem kıZdı bunu nasıl farketmezsin ve hamile kalırsın diye ama farketmedi arada kanamalro oldu büyüktü onun ki cünkü belli bir sürede büyümeye devam etti fitil kullandı iğne kulandı gayet güzel deval ediyor biraz erken dogurma riski var ama zaten surda kaldı 1 ayı çokta erken değil artık
[silindi] yenibebekannesi_ Kayınvalidemin bi komşusu vardı geçen sene baya büyük miyomları varmış sadece erken doğum oldu sezaryen olmuştu sezaryenle birlikte milyonları da almıştılar.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
deryarslan00 yenibebekannesi_ ah tam ilk kalp atışlarnı duymaya gittiğimde demişti doktor miyomu nasıl korkmuştm ama küçük büyümesini kontrol etcez dedi 3mm falandı en son 26 haftalık olduk. Sana ağrı yapabilir kanamada olabilir dedi ama çok şükür bişi olmadı henüz. Bide rahim ağzına yakın büyürse normal doğuma engel olabilir dedi sezeryan olursan da bebekle onu da alırım dedi. Korkma canım inşallah seninde bi sıkıntın olmaz 🌸
yenibebekannesi_ Gizemkly öncelikle çok teşekkür ederim, bu cevabınız bile içimi ferahlattı , ben çok endişe ediyorum ve iyicene pimpirikli bir anne adayı olacak gibi duruyorum. Çok naziksiniz Allah razı olsun inşallah
immos 2.5 mm bir miyomum varmış ilk gebeliğimde öğrendim hiç sorun olmadı bu durum sezaryen olursan alırız sorun teşkil edecek bir şey değil demişti doktorum normal doğum yaptığım için kaldı. Şimdi yine hamileyim doktorum sorun olarak görmüyor bunu.
yenibebekannesi_ [silindi] Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum, insan ister istemez korkuyor, amin cümlemiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.