Aysenur2646 PapatiA 2 cm açıklıkla gitmiştim 41. Haftada hiç sancı falan yoktu fitille açılma sağladılar yarım saate gelip bakıyorlardı hatta suyumu ebe patlattı ben hiç acı hissetmedim fazla kasılmamak lazım tabi.
PapatiA Aysenur2646 o kadar işleme hıssetmemen çok güzel benımkı acıdan çok korkudan kendımı sıkmak o sorunu aşmam lazım
Ilkhayat PapatiA vallahi canım normal cok çok iyi yaparsan evet alttan bakılıyor rahme sancin siklastikca ama o sancida onu bile hissetmiyorsun emin ol bebeğine odaklan doğuma odaklan bı bakmışsın bebeğin kucagimda yani o sancida emin ol biri gelip alttan bakıyor ama asagiyi hissetmiyorsun açıklık olduğu için
PapatiA girl_boy_annesi bende hep öyle düşünüyorum ama ağrı gelmezsede günü doluyo boşu olurmukı diye mecbur yine gıtcez bu ıkılem çok kötü buradakı yorumların hepsi kötü olsaydı doktora dırek dıcektım sezeryana karar verdim diye
Melekg Bana sürekli bakılmadı 2 günde 1 Dr gidiyordumhiç sancım yoktu en son gttim dr baktı 4cm açıklık varmış suni takıldı büyük tuvaletin geliuormus gibi olursa söyle dediler söyledim Bi kere daha baktı 8cm Di doğuma alındım