eylulmihrasmom cemreee__ insallah bi an önce işler yoluna girer de hepimiz güzel haberlerini veririz birbirimize🤲🏻
Nazendehanim cemreee__ ilkinde ne zaman sıfırlandı bilmiyorum ama kürtajdan 23 gün sonra adet olmuştum ,ikincisinde 42 gün sonra adet oldum betam da 2.5 ayda falan sıfırlandı
cemreee__ Nazendehanim sizde mi iki düşük yaşadınız yani peki nasıl ilerlettiniz bu süreci pıhtılaşma testi falan verdiniz mi yada genetik test
Nazendehanim cemreee__ evet iki düşük yaşadım ilki 6. Hafta kalp atışı durması ,ikincisi 7+4 boş gebelik . Genetik pıhtı testi verdim herhangi bir şey çıkmadı rahim filmim de temiz çıktı . 3. Gebeliğim 28. Haftadayim tedbiren kan sulandırıcı iğne kullanıyorum . Doktorum bilimsel olarak kullanmana gerek yok içimi rahat etsin diye kullanalım dedi
cemreee__ Nazendehanim anladım canım rabbim birdaha göstermesin sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin hislerini çok iyi anlıyorum bende şuan kprku doluyum ama aynı zamanda umutta, tekrardan hamile kalacağım günleri görmek istiyorum 🤲🏻
Nazendehanim cemreee__ amin canım Allah razı olsun,o korku hiç gitmiyor özellikle ilk zamanlar ama sonra görüyorsun ki her an bir imtihan . Hamilelik süreci doguma kadar hep risk ömrü olan dünyaya geliyor bunları düşündukce tevekkül ediyorsun . Rabbim hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin sana ❤️
ErhanKubra cemreee__ hayırlısı olsun inşallah 🤲 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese bizede amin 🤲🤲
cemreee__ Nazendehanim amin canım allah razı olsun rabbim bununla imtihan olan hekese en güzelini nasip etsin ❤️
Aysel_el Selam,kurjdan sonra hemen kan kesiyormu ?ya kac gun gelıyor kan,bırde kürtajdan kac ay sonra yenıden hamıle kalmak olur?
arirangg Aysel_el Ben 20 gün önce kürtaj oldum. Kan yeni yeni kesilmeye başladı. Çok soluk şekilde şu an. Kürtajdan 15 gün kadar sonra hamile kalabilirsiniz. Ama rahim henüz toparlamadığı için risk oluşabilir düşük gibi
Zehross03 15 gün oldu tam kürtaj olalı bugün gögüslerim sismis yumurtluyorum sanırım 10 güne falan olur adet büyük ihtimal doktor rahim yumurtalıklar toplamıs 1 kere korun yeter dedi ama ben korunmuyorum bakalım
Powergirls cemreee__ adet günüm de adet oldum kuzum ben kurtajin ilk günümü adetin ilk günü diye sayıyorlar