Mavidunyamm Melinya valla bilmiyorum ki hatta dün bile biri demişti 3 haftadir kanalda diye. Benimki de gelmeye niyeti yok napcam bilmiyorum 🥺
Zuleyhaoksz Mavidunyamm ben bebeğim kanala girdi mi diye sorunca sancın olacak ki bebek kanala insin dedi doktor bende anlamadım
Zuleyhaoksz Mavidunyamm beni yine eve yolladı doktor 41 e kadar bekliyoruz ondan sonra doğumu başlatıyoruz dedi gelmezse 😂kaldı içimde vallahi 🤣
Mavidunyamm Zuleyhaoksz kız benim doktor da 41 e kadar bekliyoruz dedi 🥺 gerçekten 1 hafta daha duracak gücüm yoook🤒
Alparslanin_annesii Yaaa ne güzel kanalda faln diyorsunuz masallahhh. Ben 37+4 haftalığım daha dönmemiş bile 🤦 ilki normaldi bunu da normal doğum olsun istiyorum yarın kontrolüm var dua edin bana dönmüş olsun🙏
Alparslanin_annesii Mavidunyamm evet ileride çok şükür her şey normal bu günlere çok zor geldim tek sorunum makat geliş olması oda düzelir inşallah 🤦
Mavidunyamm Zuleyhaoksz Napcaz 😢 bana kalsa ben 37 de doğurmak istiyordum. Demek ki birşeyi çok isteyince olmuyor 😏