Senanurcakmakk Kızlar bebegim 35 haftalik 2650 sancim çok çıktı erken doğum riskim var :( bu haftada doğum yapanlariniz bebeğiniz ne kadar kuvozde kaldı
Senanurcakmakk Senanurcakmakk hiç biseyim yoktu 2 hafta önce rahim ağzım kisalmis ve sancim 100 üzerinde:(
Sevgiiss Senanurcakmakk nstde mi çıktı sancın. Bende 35. Haftadayım doktorum iyi bir hafta olduğunu söyledi canım bana
SutlacimiYedimmiBen Senanurcakmakk canim bnde 35+5te dogurmustum ilk bebegimi küveze girmemişti 2.850 gr dogmustu
Basaktrk Senanurcakmakk kilosu iyi canım küveze girmeyebilir ben 37. Haftada doğum yaptım 2640 olarak hastaneden çıktık küveze felan girmedi doğumdan sonra ertesi gün çıktık
gkbyza Senanurcakmakk korkma canım ciğer gelişimi önemli inşallah sıkıntı yaşamazsınız kilosuna takma pek 4 kilo doğup küvöze girenler de var maalesef ☹️ ben de 35 teyim hatta 36 ya giricem nerdeyse. dün sordum sıkıntı yaşar mıyız diye 34 ten sonra minimum sıkıntı yaşıyoruz bişey olmaz gelebilir dedi 😌
Enel Senanurcakmakk inşallah girmez benimkine göre sizin bebeğiniz kilosu daha iyi bebekte sıkıntı olmazsa girmez bence
Supermumy Belirtiniz neydi? Baya baya sancılanıp mı gittiniz. Benim de 35.hafta var daha kontrolüme ama kasıklarım ağrıyor sık sım korkuyorum
Mrvgns Aynen dua et sadece oğlum 40 haftada 3600 doğdu ama bir hafta küvez de kaldı enfeksiyon olduğu için
Seymaaogretmenn12 Haftada 2180 gram doğdu kızım 5 gün küvezde kaldı . Ciğer geliştirici yapıldıysa kilosu ve solunumu iyise küvezde çok durmuyor . Hatta küveze girmeyen bebekler bile var içiniz rahat olsun 🤗 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰