Dorukkusumm kucukkurtc inşallah Rabbim Yardımcınız olsun inşallah, o an zaten hiç bişey hissetmiyorsunz çok rahatsınız içiniz ferah olsun 🙏.. Evet çok şükür ilk denemede tuttu 🌺
Mervetnl kucukkurtc hiç olmayacak inanın sadece yumurtalıklarınızda 1-2 gün hafif bir hassasiyet hissedeceksiniz. Bende pcos luyum ve çokça yumurta toplandı emin olun öncesinde çok daha fazla ağrı oluyor 😅
kucukkurtc Mervetnl evet ya şu an biraz ağrı ve baskı var kasıklarımda bakalım ne olucak umarım güzel bir şekilde atlatırım😍🙏🏻
Prensesdiana @kucukkurtc hiç korkulacak bir süreç değil sakin ol zaten narkoz altında işlem oluyor bir iki gün hafif ağrı oluyor sonra geçiyor ama en önemlisi ilaçların sonucu öğrenene kadar asla ilaçlarını aksatma canım umarım tutar 🙏
Nesrinnnnn kucukkurtc Yumurta toplama işleminden sonra ağrın oluyor ben çok ağlamıştım ama ağrı kesici verdiler ağrı geçti sonra hiç ağrımadı o an ki yapılan işlemin tazeliğinden dolayı ağrıyabiliyor maalesef transferde zaten hiç ağrın olmuyor
Nesrinnnnn kucukkurtc korkma 🥲 herşey anne olmak için herşeye değer çok şükür ben 7 aylık hamileyim şuan inşallah sende bu mutluluğu yaşarsın 🥰❤️
kucukkurtc Dorukkusumm Canım bugün yumurta toplama oldu 36 yumurta olmuş şimdi beklicem yarın haberdar etceklermiş sanıırm teşekkür ederim 🙏🏻
fatiss kucukkurtc bendr pkoslu tup bebek oldum hic agri olmuyor .zaten dondururlar embriyoyu ohss riski olusmustur sizde . direkt eve gidersiniz transfer olmaz
kucukkurtc fatiss evet ever yapıldı yumurta toplama 36 yumurta toplamışlar yarın haberdar etcekler yine durumla ilgili
fatiss kucukkurtc kabizligin caresi ev sirkesi bulursan ic bagirsaklari cok guzel calistiriyor hemde kan sekerini duzenleyip tutma sansini artiriyor transfere unlu ve sekerli gida tuketmeden hazirlan pkos lular icin bu cok onemli
fatiss kucukkurtc benimde 32 toplanmisti zaten rekor 42 ymis 🤣 siz eger unlu sekerli beslenmediyseniz 25 ten yukarisi dolu cikar 20 tane filan da embriyonuz olur
kucukkurtc fatiss malesef biraz besleniyorum o şekilde canım😂bakalım hayırlısı ya heycan dolu yarını bekliyorum