Semilk05 Kızlar İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum sadece devlet hastanesi olarak Zeynep kamil de var haftalardır randevu almaya çalışıyordum bugün aldım doğru mu bu detaylı ultrason yapılan bölüm değil mi ? Yardımcı olur musunuz.
tecrubesizanneadayi12 Semilk05 doktorunuz mu sizi yönlendirdi yoksa siz direk mhrs den mi aldınız perinataloğa randevu almak istiyorum ama doktor yönlendirmesi gerekiyor yazıyor
Semilk05 Gulkubra valla bende normal almadım mesai dışı olana bastım vardı 2 tane birimi aldım biri hala duruyor 🥹🫣
Kukulikukuli12 Semilk05 Kadın dogumda gitmiştim ben. Normal kontrole yani. Asistanı vardı kendisini görmemiştim bir daha almadım randevu 🤭😆 ama yorumları iyiydi bende merak ettiğim için almıştım ama tanışmadık 🤷
cennetinsusu Semilk05 Merhaba, nasıl nir doktor bende detaylı için randevu aldım ama yorumlarda iyi giden birinden bizzat öğrenmek istedim 🙈
Semilk05 cennetinsusu ben gayet memnun kalmıştım güzelce inceleyip detayları söylediler asistanı daha çok ilgileniyor bi şey olduğunda sorduğunda doktor daha çok devreye girdi