Minigim38 Kızlar ağrı sancı nedeniyle acile gittim doktor bunu yazdı ama içindeki reçetede hamileler kullanamaz yazıyor kullanan var mı cok kararsız kaldım
Handenurrctn Minigim38 merhabalar. Benimde vajinal akıntı birde kültürümde hafif enfeksiyon çıktı o yüzden verdi doktorum. Bugün kullanmaya başlayacağım
Minigim38 Handenurrctn özeldeki doktorum kullanma yazmış. Devletteki de bunu yazdı kararsız kaldım cenin küçülmesine yol açıyormuş reçetesinde yazıyordu
Handenurrctn Minigim38 bende aradım az önce kullanabilirsin dedi.. cenin küçülmesi yazmıyor ama guatr ve hipotroid olan hamileler kullanmasın yazıyor sadece..
Mlstpcuoglu Minigim38 nerde yazıyor cenin küçülmesi diye? Birde daha önceden doğum esnasında bebek mantar ve enfeksiyondan etkilenmesin diye doktorun tavsiyesi üzerine çok kullanan kişi olmuş
Minigim38 Mlstpcuoglu onu İnternette okudum ama hamileler kullanamaz yazanı reçetesinde okudum belki bilgi yanlışlığı vardır
Minigim38 Mlstpcuoglu özeldeki doktorum kullanma yazmış çoğunlukla ona gidiyorum kontrole dediğini yapacağım 🤷♀️🤦♀️