Sellmaseellma Akşama menünüzde neler var banada fikir olsun o kadar kararsızım ki tavukmu yapsam bezelyemi yoksa patates mi haşlasam sadece bilemedim
Babytwo2 Sellmaseellma valla canım yemek yapmak istemedi bugün şehriye çorbası ile yeşil soğanlı yumurta ile salata yaptım çok da iyi gitti amaaaaaan her gün yemek her gün yemek bıhtıh🤣
Durubebegim Karışık soslu kızartma çocuklarım makarna çok sever o artık hergün🤣 Çoban salata yoğurt falan işte😁
Sellmaseellma Durubebegim ya hergün hergün makarna yenmiyo bee soğudum artık pilav makarna sabit değişmiyorda 😁
Durubebegim Sellmaseellma haklısın valla kendim için değil çocuklarım seviyo yoğurt falan döküp yiyorlar soğuk soğuk hoşlarına gidiyor☺️
Sellmaseellma Babytwo2 ya sıkılıyorda insan ne yapcağını düşünmekten eşime diyorumki bezelyemi yapıyım tavuk mu kafana göre diyor seç diyorum sen bilirsin diyo bende kararsız kaldım
Sellmaseellma Durubebegim çocuklar bayılarak yiyor makarna sevmeyen çocuk görmedim valla yeğenlerim var evde 3 çeşit yemek pişer illaa makarna olcak
Babytwo2 Sellmaseellma çünkü bulmak yapmaktan daha zor onlar da biliyor 😅eşim de hep bana bırakır yahu adam şunu pişir de de düşünmeyelim demi ama 😅
Durubebegim Sellmaseellma bazen olur iki çeşit makarna yaparım biri büyüğe biri küçüğe. Sanırım kızımda makarnaya çok sevecek önüne koyunca mis gibi yiyor😁
Deletedmom_110 Sellmaseellma Mercimek çorbası Arnavut ciğeri Sebzeli bulgur pilavı Salata cacık Ağlayan pasta 🤍
Sellmaseellma Deletedmom_110 ya cidden bu ksdar uğraşabiliyormusunuz tatlıya nasıl zamanınız kalıyor daha doğrusu nasıl üşenmiyorsunuz 😁