Hulya-27 Fatma0090 evet canim ellerin ayaklarin vucudun kasiniyor.Hatta yukseldikce degerlerin vücudunu kasimaktan yara ediyorsun o derece
Fatma0090 Hulya-27 😬 ellerim kırmızı oldu kasınıyor dünden belli ayakta da ayak parmakları faln da varmı yokmu acaba bu sağlık ocagından kan versem belli olurmu acaba
Alley06 Fatma0090 sen ver testini doktoruna da dersin bana normal hamilelikte dediler ama ben dinlemedim kimseyi gittim verdim kolestaz çıktı işte öyle bazı kasintilar masum değil
Fatma0090 Hulya-27 cok sagol canım eşim yarın erken gelirse yoldan olmadı acile gidip vereyim kan yada olmazsa sağlık ocagına veririm pazartesi
Ceylan2536 Mrvgns büyük ihtimalle olacak. Benimde.ilk gebeliğimde vardı. Şimdi ikinciye hamileyim bunda da var ve maalesef ki daha beter 😭
Alley06 sevdaakaraa şuan bi ilaç yazılmadı pazartesi perinatolojiye kontrolüm var bakalım ne diycek ilaç verirse söylerim
Zehraalieflal Alley06 canim dwvlette yapilyomu bu test bugun bende ayni sikayetlerle ozele gittim 1333 tl istedi 🙄
Alley06 Zehraalieflal açlık safra asidi testi özel sadece oda 277 TL verdik diğer testler devlette yapılıyo
HaticeKe Ursactive diye bir ilac kullaniyorum 34 haftalik olduk en gec 36da alacak doktor .gercekten cok zor bir hastalik benim degerlerlerim 400lerde falandi sonra kontrol altina alindi
Ceylan2536 Mrvgns ben 36 dayım . Uykularım haram olmuş durumda. Kaşıntı almış başını gidiyor. Doktorun verdiği ilacı kullanmama rağmen aynı. 37.haftada alacağız dedi bebeği
Ylz13 Ben de ilk hamileliğimde 29-30. Haftalarda yaşamıştım bu kolestazı deli gibi kaşınıyodum bacaklarım mosmor olmuştu kaşınmaktan ama doktorum bi hap verdi onu kullanınca geçti tam 40haftalıkken normal doğum yaptım
Ceylan2536 Alley06 yarın gideceğim bakalım bebeği almak in gün verecek doktorum inşallah hepimiz sağlıcakla çıkarız bu işin içinden