ayserhat-69 4 bucuk aylık hamileyim mide bulantısı kusma isl var şuanda öyle halsisizm ki ne yapmalıyım sizce
Dmttthemum ayserhat-69 salgın var canım korkma ben de geçen hafta ishal geçirdim mahvoldum resmen doktor probiyotik kullan dedi bir de bol su iç
ayserhat-69 Birde içimde soyle bir korku var ilk cocugumu 6aylikken kalbi durdu ya yine bu da böyle olursa sizce
ayserhat-69 Vardı da beni İsal kusma etti hiç bir şeye iştahım gekmiyor zorlada yesem kötü oluyorum ortalık ta salgın varmış beni o tütü acaba bebeğe zararı olur mu çok su içiyorum
Zeynepaydin20 ayserhat-69 aynı şeyleri bende yaşadım canım midemi üşütmüşim doktor ilaç verdi çok şükür iyi oldum
_edakrsu22 İshal ve mide bulantısı ise korkmayın ama içiniz rahat etsin bı hastaneye gidin yada doktora ulasabilirseniz ona sorun
ayserhat-69 Faness o an her şey bitmişti hiç bir şeyim yoktu boyle değildi ama ben hareketleri hissediyorum
Faness ayserhat-69 hareketlerini hissediyosan korkacak bişey yoktur.İnşallah sağlıkla kolayca kucağına alırsın❤️