Meyvem Kızlar 38+5 olduk bugün dr a gittim nstye girdim hiç bi belirti yok dr 10 ekime kadar sancin olmazsa gel yatıracaz dedi suni ile baslatacaklar hurma ve ilişki deniyorum ama bi tık yok sadece bu aralar kasılma yani karnım taş gibi oluyor sık sık Sizlerde durum nasıl neler yapıyorsunuz yada var mı bi tavsiyeniz lütfen
Edanurhymn25 Meyvem benim 39+4 şuan bende de tık yok 3 ekime kadar gelmezse banada suniyle baslaticaz dediler 😏
Evin45 Meyvem haftamız aynı pilates topunun üzerinden inmiyorum arada yürüyüş yapıyorum sadece ara ara kasılmalarım oluyor inşallah normal sancınız gelir
Nurcan__ Meyvem bugün 39 olduk kontrole gittim sancı çıkmadı. 3 gün önce gittiğimde sancı çıkmıştı muayene ettiler açılma başlamış demişlerdi. Ama bugün tık yok. Nolucak böyle bilmiyorum
Melismelo Bol yürüyüş, merdiven inip cıkma, pilates topunda hareketler, ilişki, bol hurma yemek, ananas yemek, göğüsleri uyarmak
Ozge_5516 Meyvem he bnde 33 haftadayim karnim sertlesiyor yururken yemek yedeikten sonra yada otururken doktora sordum normal dedi o duzenli mi dedi bnde takip etmemistm ama o kasilma falan dememisti demek kasilmalarim oluyormuş
Bebegim2301 Meyvem insAllah yani bu kadar yaptığım şeyden sonra gelmeyince diyorum galiba bünyeden bünyeye fark ediyor olmayınca olmuyor :)
nnnaaz Ben daha 37+4 teyim ama doktor 41+3 e kadar beklicem sonra sezeryan dedi. Suni tercih etmiyorum dedi bekliyoruz
Melismelo Mavidunyamm ben daha başlamadımda ablam 40+ salı kontrole gittik ebe göğüsleri uyar dedi masaj, okşama, hafif sıkma gibi mesela gün icinde dün doğurdu bilmiyorum bir etkisi olmuşmudur ama göğüslere dokunmak zaten rahmi uyarır o yüzden erken haftalarda dokunmamak sıkmamak gerek 🤷♀️ 37+6 oldum ama hala hazır değilim o yüzden gelmemesi icin dua ediyorım ben🤣
hillal- Bebegim2301 bana bir şey demedi gün verilmedi yani 42 ye kadar zamanı varmış sanırım. Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde sistem böyle çünkü, iki gün de bir kontrol e gel diyo doktorum sadece.
ikimelekannesii22 Meyvem bende 38+3üm nstde sancı cıkıyor ama ben birşey hissetmiyorum beklemedeyiz sağlıkla gelir insallah
Melismelo Merveee1447 ben daha bebek arabasını, beşiğini felan alamadım pazartesi gidip alıcaz ve detaylı temizliğimde tam bitmedi pazara kadar bitirmeye calışıcam o yüzden şimdi gelsin istemiyorum 🥴 haftayada cok doluyum🙈 39+da istediği zaman gelebilir😬 sizde durumlar ne ? Benim aşırı cok yalancı sancılarım var, adet olucakmışım gibi ağrılarda giriyo ve bu ara ishal bulantı cok 😕