poncikmom Özel takipliyim. Doktorum 15 gün sonra detaylı yapalım dedi. Ama 1500₺.🤦🏻♀️ Diğer özellerde pahalı. Kocaelindeyim. Ne istanbul da sıra bulabiliyorum ne de kocaelinde🥺
EmineDefneGokce poncikmom illa hastanelere bakmayın bence görüntüleme merkezleri de yapıyor canım . Ben ilk çocuğumda İstanbul Hekimoğlu görüntüleme merkezinde yaptırdım 300 e . Yarın 2. Çocuğum için gidicem 600 dediler
Momy_eyyuptalha poncikmom ben ikili test hiçbirini yapmadım detaylı ultrason yapmıştım 1000 ₺ bence detaylı yapılması gereken testlerden devlette sıra bulunması biraz zor
poncikmom Momy_eyyuptalha ben de tarama yaptırmadım da. 600’e falan bulursam yaptırıcam detaylı diğer türlü 1500 aşıyor ya😒 Devlette ne telefondan bulabildim . Gittim sormaya bile dolu dediler
EmineDefneGokce Ecea18 19-23 diye okudum bi yerde doktora sormadım tabi. Doktor bana 21 de yaptır dedi
Ecea18 EmineDefneGokce ben suan 17+3 üm ekimin ortasında dr kontrolne gidicem oda detaylı renkliye göndericem dedi teşekkür ederim🙂
Momy_eyyuptalha poncikmom evet benim ilk gebeliğim 9 aya girdim yani 9 aydır devletten sıra bakıyorum yok hastaneye gidiyorum acil diyorum bakan yok Allah yardımcınız olsun inşallah çevrenizdeki özel hastaneler vs bakın inşallah uygun fiyata bulursunuz rabbim yardımcın olsun inşallah kuzum ❤️