Mucize_ikizler123 anneligedair 6+6 haftalıklarda doktorum sesini açmadı sadece gösterdi kalbinin attığını zarar veriyormuş yeni diye 🦋
Aysinvebebito Allah aşkına her ay ultrasona giriyorsunuz. bunu düşünüp ultrasona da girmeyin o zaman. Tıp ilerledi arkadaşlar. Vajinal ultrason ve ultrason bebeğe zarar vermez radyasyonun çok zararlı olduğunu düşünüyorsanız telefonda kullanmayın o zaman.
Nazlican46 sewal-065 yolksac dediğiniz yolk kesesi oluyor değil mi keseniz gorunmediyse de normal kese var ve içinde bebeğiniz hala gözükmüyorsa da normal
Cgdm34 mre1630 benı yanlıs anlamada canım tabıkıde doktorun daha ıyı bılır ama 12. Hafta kalp atışı için cok gec degılmı sonuçta ılk zaman gıdıkır bakılır tehlikeli bir sey olsa hıc bir doktor erknden bkmak ıstemz yani bebegın kalp atısı varmı yokmu saglıklı gebelıkmı degılmi dıye 12. Haftamı beklncek
mre1630 Cgdm34 doğrusu buymuş canım 2 doktora gittim ikiside 12.hafta uygun zaman diyor araştırdım internette hep aynı yazıyor erken dinlemek tehlikeliymiş aslında bebeğin kalp atışı güçsüz oluyormuş
Nazlican46 sewal-065 tamam normaldir 7-8 haftada cikanlarda oluyor biraz daha bekleyin inşallah bir şey yoktur
hacereskit anneligedair bende 6. haftamda gittim ufacık duyuldu. doktor o kadar duyulmasının bile mucize olduğunu söyledi. genelde 8.hafta net duyuluyormuş. sıkma canını yani 🌸
anneligedair Minikobaby canım güzel haberlerini bekliyorum miniğin kalp atışını dinleyince yazarsın 🤗
Minikobaby anneligedair bugun dinledik o kadar tatli ki bu kadar minik bir seyin insanin hayatini bu kadar etkilemesine hala sasiriyorum 🙈
Medinehnm 7.haftada duyduk ilk kontrolümüzdü zaten geç gittik muayeneye pcos olduğum için hamileliğimi geç farkettim gider gitmezde duyduk cok şükür 🤲