Damlacaa AslanBebeginAnnesi evet İstanbul farklı tabi Balıkesir’de yaşıyorum İstanbul İzmir Antalya vs yerlere göre daha küçük kalıyorrr🙄 ya düzene sokmak istiyorum hani gelsin abla ama hem adaletli ödemek istiyorum hemde piyasayı bilmiyorum o da bilmiyo öyle kaldık 🥲
Eylulmom_ Damlacaa kız valla o abla nerdeyse bana da gelsin bedava ya geliyormuş ben bundan ucuza bulamıyorum burda asla
Damlacaa Eylulmom_ yavrum valla burdakilere bakarak şimdiki ablayla şu fiyata anlaştık, dip köşe cam teras dolap içi vs 350 tam. Yarım gün süpürup silme tarzı şeylere 150 dedik, sen nerde yasiyosun sana çok uçuk geliyomus 🙄
Sellmaseellma Damlacaa komple evi temizliyor ütü çamaşır giysi dolapları hariç 250 ye geliyor bana da cam mutfak dolabı herşeyi yapıyor
Ozge_5516 mre1630 😱😱😱 ne diyorsun sade camlara mi 450 ay bn şok millet dip kose gunluk 350 500 e geliyorlar
Durubebegim Damlacaa haftada bir alırım bugünde temizlik günümdü 3 saate evimi bitirdi 150 alıyor sadece sil süpür toz al
Ozge_5516 mre1630 ay cok sasrdim valla ben olsam cagirmazdm baska bir tane bulurdum 😀😀😀 kac camin var da oyle
KeremikoBayky Damlacaa benim haftada gelen kadın 300 alıyor. 15 güne yada arada gittiği yerlerede 300 alıyomuş
Eylulmom_ Damlacaa ben Muğla’da yaşıyorum canım valla çok araştırdım ama daha ucuzunu bulamadım bende razı geldim kaderime 😅😅
Damlacaa Eylulmom_ kuzum tatil bölgesi 🥲 Merkezi bır yer şaşırmadım ama bence yinede araştır derim 💝💝💖💖💖
Bkmcnkr Damlacaa İstanbul da 400-450 TL civarı şuan. Annem Edremit/ Akçay’da yarım gün ama 2 kadın geliyor. 225 TL. Yaşadığınız ile bağlı olarak fiyatlar değişir. En doğrusu yaşadığınız bölgeyi Google a yazın yardımcı diye ilanlardan ortalama fiyatları görürsünüz yada çevrenize danışın
Damlacaa Bkmcnkr Balıkesir merkezdeyim 300 aşağısı dip köşe coook zor ki zaten haklarına girmiş olurum. Ama günlük sil süpür için 150 TL anlaştık. Tamamen mevki alakalı Edremit tarafları içinde günlükcuye 225 sanırım ideal olan 💌
Eylulmom_ Damlacaa tatil bölgesiyiz diye zaten herşey bize burda iki katı çok sinirimı bozuyor bu olay
Eylulmom_ Der_0 ben bulamıyorum işte bu fiyatlara 3 gün araştırdım en uygun bu fiyat mecbur bende kabullendim büyük temizliğe ayda bir çağırıyorum o yüzden rutin temizligede 10 günde bir
Der_0 Eylulmom_ şehirden şehire insandan insana değişiyor ben urfadayım ama uygun geliyor kimisi var 800 istiyor değişiyor