Marygur Kızlar 3 ay olduk iki haftadır bulantılar şiddetlendi su bile içemiyorum güçsüz kaldım zofran kullandım ara ara tam ilaçsız gün geçirmeye başlamıştımki bu ara şiddetlendi yine ilaca sarıldım ama korkuyorum bebeğe bişi yaparmı diye. Zofran 4 mg şu dilde eriyen hap nerdeyse üçüncü kutu bitti kullanan var mı? Bebekleriniz iymi?
gzldls Marygur merhaba bu ilaçtan aradım bulamadım eczanelerde satılıyormu bana tek bu iyi geliyordu Çünkü .
Busrasahin7714 Marygur ikiz bebeklerim olduklari icin 8 mg i kullandim. 34 haftalik olmak uzereyiz. Ultrason ve test sonuclarimiza gore her sey normal. Ama bebekler dogmadan benim icim rahat etmicek sanirim
tly Ben 8 mg olanini kullanmistim baskasi etki etmiyordu maalesef. Surekli kullanmamaya ozen gösterdim bi alinca 2 gun idare ediyordu zatn beni. Bebegim saglikli cok sukur bi sikintimiz yok
2girls1momaccessories Ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum ve şuan 39+5 olduk. Bırakmayı çok denedim ama bırakamadım. İlk 5 ay ilaca rağmende birşey yiyip içemedim. Doktorum bir zararı olmadığını söyledi.
Marygur gzldls canım bende çok zor buluyorum yine bitti bakalım nasıl bulucaz niye satılmıyo anlamış değilim
Glcanal 7 haftada başladım Zofran 8 e 37 olduk ama hala aynı bul tı kusma içmezsem eğer tek iyi gelen şey bu ilaç depolar artık üretim yapmıyor bulmak zor
gzldls Benim gebeliğim ağır geçer sürekli kusma bulantı beslenme sıfır bu yüzden bu ilaçla yaşayabiliyordum . Şimdi 2. Gebeliğim ve yine cok kötüyüm eczanede bulamadık cok üzüldüm sizler yeni mi aldınız satılıyor o halde ?
Glcanal Marygur zofer aynı etkiyi yapmıyor ama onu da kullandım zofran dan önce İthal olduğu üretimi durdu dediler tek tek eczaneleri arayıp soruyorum bulmak için