fbetl95 Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim. Şuan için bı sıkıntım yok ama yola gitmem gerek 4 saatlik bir yol. Biraz da korkuyorum aslında bebeğime zarar gelir mi diye ne düşünüyorsunuz?
yabadabaduu fbetl95 ben 28. Haftada 12 saatlik yol gittim 1-2 saatte bir dinlenip yürüyüş yap 5 dakika hiç bişey olmaz Allhın izniyle ☺️
Papatyamm1 fbetl95 valla ben ne yolculuklar yaptım yazın 2 defa çankırıdan mersine gittim geldim daha geçen hafta 37. Haftamda çankırıdan istanbula gittim geldim şükür sıkıntım olmadı hiç.
Hemdemmm fbetl95 inan ben Antalya da oturuyorum daha yeni ankaraya otobüs ile gittim ordan arabayla Çorum’a ordan Sivas’a gittim arabayla gene Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz
Denizcmm Hiçbir şey olmaz canım 1, 1.5 saatte bir mola verip biraz yürü sadece doktorum bana bunları söyledi hareketli olursan ödemde olmaz :)
Burcu1101 10 saatlik yolculuk yaptık 2 3 saatte Bi mola verin birşey olmaz dedi doktorum 15 haftalık olacağız
prensesinannesi94 Ben 10 haftalık hamileyim 11 saat yol geldim sadece 2 kez durabildik çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım