Beriiivan Benim kızım 1 Aralık dogumlu . Şimdi hamileyim oğlumda Ocak Sonu şubat başı gelicek inşallah ✨. Kızımda olmazsa olmazım ben çünkü 7-24 gezdim doğduğundanbu yana karın altında gezdirdim 7 günlüktü . Nipperland koyun yünü battaniyemiz vardı ekstra üstüne onu sarmıştım pamuk yapılı kalın kozmonot vardı . Kozmonot kesinlikle alım ister mont gibi olan ister pamuklu planlardan .
Battaniye bende çok ise yaradı oğluma alayım dedim olmuş 350 felandı aldığımda 800-1000 arası . Andwaway gördüm kalın triko içi yün gibi battaniyesini çakması Nipperland görünümlü ama ise yarar 450 onu aldım . Nohut battaniye al mutlaka . Böyle hastane çıkışları felan çok gereksiz şahsen beğenmiyorum battaniye ihtiyacını gideriyor bi ondan alabilirsin 1-2 tane .Kızıma 2 adet alınmıştı birtane ben almıştım bir tane kayınvalidem onun ki yazlık modeldi o yüzden Müslüm örtüsü vardı . 1 takımdan `çıkan battaniye ,nohut battaniye ,birde kalın yeterli oldu . O hatayı kızımda yaptım aman ne olacak giysin küçük alayım dedim 2-3 kere giydi birdaha kaldı suan 3-6 genelde alıyorum 0-3 felan 3 tane felan alıcagım . 6-9 felan olarka gidecek . Benim kızım 3 kg doğdu ama çok hızlı kilo almıştı 1 yaşına kadar tüm aldıklarımı 2-3 belki 4 kere giydi içime oturdu 😂. Tulum çok seviyorum tulum modeli bol alırım . Alt üst esırtman tarzı şeyler seviyorum yine öyle kombinle yaparım oglumada . Polar sweet büyük alırım zaten uzun süre giyiyorlar kaliteli giysin dursun aldığını anlıyorsun 😂😂😂. Altları boy boy alırım ✨ 5-10 adet arası toplamda ayaklı patik ,üst zıbın alırım ,Alt üst model alırım 4-5 tane felan ,Tulum alırım 4-5 tane bu şekilde yaparım genelde de alışverişini .