Mucizemutlusu Women_nur_ ben o haplardan bir dönem kullandım ama romatizmal bir değer var onu kötüye etkilemiş bende. Bence Kullanılmamalı yaa yan etkisi oluyor
Boymommyy Nazlican46 Canim ben yaptirmadim hamileyken ben diger yontemleri begenmedigim cok fazla yan etkisi vs oldugu icin diger yontemlerin kendi adima tabii dogum sonrasi nasil korunsam kaza olmasin diye bu yönteme denk geldim yabanci bir youtuberda meger türkiyede de yapiyolarmis ama iste kadinlarimiz henüz bilmiyor bu yöntemi malesef. Genel olarak kucuk bi anestezi ile dikişsiz yapiliyormuş canim videoyu izle istersen kisa bi video doktor anlatiyor
Senayg Women_nur_ evlenmeden 1 ay önce başladım 1 yıl kullandım gebe kalmak için bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım.
Nazlican46 Boymommyy evet ben bunu biliyorum uzun zaman önce araştırmıştım çoğu hastanede dikişli yapılıyorbdiye biliyorum yani Türkiye de dikişli yapılıyor diye biliyorum sadece o yüzden sordum yoksa ben de yaptiricaktim da dikisindennkorktum iz kaliyor yani sonuçta
Nazlican46 Boymommyy çoğu doktorlar yapmıyor yapan doktor çok az ve el becerileri de çok nadir takıldığı için düşük oluyor açıkçası ben takılırken çok şüphe duyarım mantıklı gelmedi bana
papatya-0 Boymommyy merhaba internette 1 yıl adet görmeme beklenebilir yazıyor Türkiye’de yaptıran var mı acaba ilk defa duydum
Boymommyy papatya-0 yqn etki olabilir yasminden kist olan kisir olani bile okudum ama bu yöntem cidden riski en az yöntemlerden birisi. Ama yan etki her yontemde oldugu gibi bunda da vardir yani sadece digerlerine göre bu oran daha dusuk ve korumasi nerdeyse yüzde yüz. Doktoruna sor canim bilmiyorum benim cok kafama yatti dogumdan sonra bu sekilde kafam rahat kullanacagim. Surekli ilacim bitti attim atmadim yok spiral kaydi mi derdi yok en azindan ama doktoruna sor canim tabi ki. Burda da bi videosu var
Boymommyy papatya-0 ve turkiyede yeni yeni duyuluyor malesef yurtdisinda daha yaygin. Cunku malesef biz de o kadar duyulmus bi yontem degil. Yeni yeni duyuluyor. Ama cogu hastane dikişsiz yapiyo canim 💖
Cucuuu Women_nur_ ben 2 yıl yasmin kullandım. Hiç bir zararını da görmedim. Doktor kontrolünde başlayıp doktor kontrolünde bıraktım. Bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Her hangi bir hormon sıkıntısı ya da yumurtalıkla ilgili bir rahatsızlığı vs varsa zaten önermiyorlar.
Women_nur_ Cucuuu kullandığınız dönemler de herhangi bi sıkıntı yasadiniz mi ve yasmin ciddi anlam da güvenilir mi peki ?
Dogaana1 suelin bu korunmadan sayılmıyor güvenmeye devam edin 😂 ayrıca bence erkek içinde zor ve keyifsiz.
Burrccu suelin geri cekilme yonteminin bir korunma bicimi olmadığını öğrenebilmenizin en kolaay yolu google da aratmak olabilir. Suana kadar yasamamis olmaniz yaşamayacağınız anlamina gelmiyor. Eşlerin sperm yogunluguyla. İliskiye kac gün ara verildigiyle ve turlu turlu sebeplerle hamile kalinma ihtimali cok cok yuksek. Eşler içerdeyken farketmeden dahi olsa sperm bırakıyorlarmış bunu isterseniz doktorunuzada sorabilirsiniz. Üzgünüm ama gericekilme yöntemi kesinlikle doğru değildir. (Ablamda ve arkadaşımda gördüm bi ise yaramadığını)
Cucuuu Women_nur_ Women_nur_ adet sancısı ve yoğun kanamalar yaşamadım adet olduğum zamanlarda bu benim en sevdiğim özelliğiydi. Olumsuz bir yönünü hiç görmedim. 2 yıl kullandım her 6 ayda bir mutlaka doktora gittim kontrole. Yumurtalıklarımdaki aktifliği de arttırmış. Zaten kullanmadan önce doktor belli testlerden geçiriyor. Uygunsa vücudun hapı kullanmaya veriyor. Yasmin en zararsız olan doğum kontrol haplarından biri bu arada. Kesinlikle sağlık ocağında ücretsiz verilenleri kullanmayın. Onlar çok zararlı.
Dogaana1 Women_nur_ ben Yasmin kullanıyordum ilk gebeliğimden sonra hiçbir şey olmadı bıraktıktan 4 ay sonra telrar hamile kaldım. Ama şimdi spiral taktıracağım her gün hap içmek, hatırlamak yorucu. Fiyatları da çok yüksek
Boymommyy Nazlican46 https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/konu/cilt-alti-implanti.412806/%3famp=1 baya 2011 senesinden beri yapiliyormus turkiyede ve yaptiranlarin yorumlarini burdan okuyabilirsin canim. Tabi sen bilirsin ama doktoruna sorabilirsin detayli
ikiprensesannesi06 Women_nur_ Yasmin kuallandim 1 kutu sonrasında bı baktık hamileyim 🤣 En iyi korunma yöntemi bence hap sağlık ocağında ki hemşireler veriyor gününü geçirmez sen iyi Onun dışında bı de iğne var Spral kesinlikle önermem çok sikkinti yaşamıştım
Semilk05 Women_nur_ o ilacı kullandım bende çocuk düşünmeden önce bi sorun yaşamadım. Ama insanların hormonuna göre etkili olduğunu düşünüyorum bende yaramadı o ilaç bi sinir stres yaptı gergindim sürekli kendimi sürekli sinirli görüyordum ve adetim hiç iyi değildi olurdum ama 3-4 gün olur kahverengi leke görürdüm sadece bırakmaya karar verdim. Bırakınca da kendime geldim valla