Edaeda06 gulagaci mantar olmuş bendede oldu böbrek taşı için antibiyotik verdiklerinde sonra krem ilaç verdiler doktoruna danış kültür alıp bakarlar
Sarahh B1174 kadının regl görmesi sağlığı için çok önemli , millet adet olmak için adet söktürücüler kullanıyor . bu yan etkiyi çok duydum ve sırf bu yüzden kullanmak istemiyorum
B1174 Sarahh ben sürekli kontrole gittim kist bile olmadı herhangi bir sorunda yaşamadkm şükür ne hormonal ne psikolojik tabi bünye meselesi herkese göre değişebilir ben keyfini cıkardım bu sürecin ")
toffeenut BernaOmer prezervatif fiziksel olarak korur kullanmayınca neden bebek sahibi olma durumu geciksin? Hormonal bir yöntem değildir hap, spiral, iğne gibi. Kadın vücudunu etkilemez.
Sinemakty benkosarim canım hapı kullandığında başka bir yöntem daha kullandın mı geri çekilme gibi mesela? Birde ücreti nedir hapın?
Bilgee_yel THale kişiden kişiye değişebilir kullanılan hapa göre de değişir ama benim çok yakınım o yüzden biliyorum
Deletedmom_27 Women_nur_ valla bundan bende korkuyorum 2 aylik evliyim yasmin kullaniyorum esim korunmuyor daha dogrusu korunmak istemiyor fdshlhkfahl her gun hamile kalicak miyim korkusuyla yasiyorum
Women_nur_ Deletedmom_27 valla ben hiç risk almıyorum eşime söyledim direk sen de sorumluluk Almazsan yani prezervatif kullanmazsan benden ilişki bekleme dedim. Şu an ben yasmin dogum kontrol hapi kullanıyorum oda prezervatif kullanıyo zar zor ikna ettim. Çünkü ben çocuk falan uğraşamam dedim. Yoksa benden ilişki sakin ama sakın bekleme dedim. Çünkü doğum kontrol hapınin tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum
Deletedmom_27 Women_nur_ sen yine ikna edebilmissin ben edemedim hamile kalmak istemiyorum o da baba olmak istemiyor oxaman neden tek ben korunuyorum -_- işte saçmalık da anlayana
Zeynepoyrazz @“Women_nur_” Ben 1.5 sene boyunca kullandım . Bıraktıktan bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Kullandığım süre boyunca düzenli adet gördüm ve gebelik şüphem hiç olmamıştı.