izobellaaa-_- Mervedemirctn az önce doktorum aradı pazartesi erken gel hazırlıklı gel diye 😀😀😀🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤩
Mervedemirctn izobellaaa-_- benimde öyle işte pazartesi sabahtan gel bir şeyler atıştır yatışın olacak dedi
hayirlisi06 durumoms2 hiç yoktu geçen bir geldi hafif geri gitti sanki şuan haiff var bilmiyorum ki ikinci doğumum ilkinde de herşey bir an da oldu nişan geldi 39+4 Du Bunda da şuan 39+4 um 😊
aryadamla Bana da salı günü gel kontrol edelim duruma göre suni verip başlatalım dedi doktorum ama salı günü 39+6 oluyoruz cumaya kadar müddet istemeyi düşünüyorum pat diye yatış verirse kalpten giderim herhalde hem doğsun istiyorum hem de korkuyorum😂🙈
hayirlisi06 Haiff sancim vardı esim deli etti bağırdım çağırdım şuan da olan sancim gitti kesin onun yüzünden bütün günu burnundan getirmeyi düşünüyorum deli etti sabah sabah birde bana gerizekalı dedi sülalendir dedim
hayirlisi06 durumoms2 Dr a gittim 20-30 sancı yazıyordu Dr um gr sancın yok Cumartesi ye kadar bekleyelim sonra tekrar konuşuruz dedi