sezgii Kanda Aptt testi yapıldı referans 25-36.5 benim sonucum 38.8 yüksek çıkmış başına gelen varmı kanın pıhtılaşması değilde geç pıhtılaşması kanamanın zor durması demekmiş :(
Semanurk sezgii bazen cihaz kaynaklı, cihazın bakımlarının tam olmamasından yada kanın hemolizli olmasından kaynaklı olabiliyor. Pt yada ınr değeri normal mi
Sevgiiss Semanurk benimde biraz düşük çıkmış referans 22,1-35,2 benim değerim 21,7 çıkmış . Diğer ptz falan normal ama sorun mu canım biliyorsun sanırım sen bunları
Semanurk sezgii 1 2 değer sapması olabilir diğerleri normalse korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. Bende laborantım bizim cihazda da olabiliyordu bazen ama biz bu gibi durumlarda ya tekrar çalışıyorduk yada yeni örnek alıyorduk
sezgii Semanurk çok teşekkür ederim canım doktorda diğerleri normal çıktığı için sorun olmaz dedi ama takip edilicek
Rmys0 Semanurk pt degerim 133.0 yüksek cıkmş 16 haftalıgım bi bilginiz varmı pıhtılaşmamı var sabahın 7 sinde uyandım sonclara bakmaya ve suan cok tedrgnm ya
Semanurk Sevgiiss yok yok sizinde çok referansın altında değil 1 2 değer sapmada sorun teşkil etmez diğerleri normalse