Mira1230 Goz doktorunami gostermeliyim yoksa plastik cerrahami mayıs ayından beri böyle büyümüyor da öylece duruyor ![https://resimyukle.io/r/u6wR2g3Cxy]
Semilk05 Mira1230 göz de kist olabilir doktora götürdünüz mü normal göz doktoruna gidin önce onlar göz ölçümü vs bakıyorlar göz içinde ne dışımda ne olduğunu anlıyorlar bence öayıstan beri böyleyse daha fazla bekletmeyin derim
Efo Mira1230 benim kizimda arpacik cikti sonra o arpacik kiste donustu ayni sizinki gibi saglik ocagina goturdum bir merhem birde damla verdi merhemi surunce hafif masaj yaptim oraya dagilsin diye zamanla gecti bisey kalmadi
Mira1230 Sevdesh bende geçer diye bekledim başta kırmızı gibi leke gibi duruyordu sonradan böyle oldu işe
Mira1230 Semilk05 çocuk doktoruna götürdüm o da plastik cerraha yönlendirdi randevu alacaktım gitmişi yoktu hastanede asistan yanındaki kızda dedi işe çocuğun ne işi olur plastik cerrahisinde goz doktoruna götürün diye
Mira1230 Efo aynen cnm Bi götüreyim doktora ne diyecek bakıyım bende başta okadar takmiyordum da ama onun orda durması benide rahatsız ediyor bu ne diye niye çıktı