yamacalimoms Kızlar tuplerini baglatan var mı Normal spinal mi yapıyorlar tamamen mi uyusturuyorlar ,kaç dk sürüyor bebeği aldıktan sonra yazar mısınız ?
asyagibi yamacalimoms merhaba benim annem bağlatmıştı son kardeşimde sezaryenden hemen sonra bağlamışlar.
mavipapatyaa yamacalimoms tanidigim yakın zamanda yaptı. Doktoruna onceden belirtti cuzi bi miktar aldilar dogum parasi üstüne dedi. Zaten sezeryan yaparken bebegi aldiktan snra bağlatmışlar hemen.
yamacalimoms mavipapatyaa 1000 TL istedi doktor benden de, çok uzun sürer mi bebeğim tek kalır diye korkuyorum
yamacalimoms Nursl7 özelde yaş sınırı yok canım benim bu 2. Çocuk rabbim ikisine sağlık versin olmayanlara nasip etsin ben istemiyorum yeter bu devirde
mavipapatyaa yamacalimoms uzun süreceğini zannetmiyorum açıkçası zaten bölge acilicak ekstradan bir zaman kaybi yok. Ancak bebek hazirlanana kadar biter
gullokumum yamacalimoms çok uzun surmuyo canım maksimum 10 dk. Ablam baglatti ordan biliyorum. Bende istiyorum ama normal olacak doğum yüksek ihtimalle
Nursl7 @yamacalimoms Allah hayırlısını nasip etsin benimde ikinci çocuğum olacak kısmetse bende düşünmüyorum yarınımız muallakta ne olacağımız belli değil
gullokumum yamacalimoms benimde ikinci bebeğim yaş 33 artık rabbim bunlara sağlık sihat versin başka düşünmüyoruz😴
yamacalimoms gullokumum bizimde ikinci oğlan gelicek inşallah yaşım daha çok genç ama bu devirde gerçekten çocuk bakmak okutmak çok zor, özellikle de yetebilmek ben 3. Ye yetebilcegimi inanmıyorum o yüzden eşimle karar verdik baglaticam 23 yaşındayım bu arada
gullokumum yamacalimoms hayırlısı olsun bakalım canım ama yaşın daha çok gençmis iyi düşün derim🥰sonuçta geri dönüşü olmayan bir islem