boymomyz Smyye_ogretmn Canım gebe mi kalamıyorsun ? Benim kaybım oldu bidaha kalamadım bi hastaneye gittim klomen verdi bende bu ay kalamazsam rahim filmi vs düşünüyorum. Yarın muayeneye gitcem istersen sürecime göre sana bilgi veriyim belki yararı olur
Smyye_ogretmn boymomyz Yani canım sanırım kalamiyorum yaklaşık 4 aydır düzenli denedik bütün yumurtlama günlerinde birliktelik oldu ama nafile çok üzülüyorum artık doktora gidip hsg çektirmek İstiyorum dicem 🙄 sen kaç aydır deniyorsun canım benim
boymomyz Smyye_ogretmn Ooo canım 4 ay diyorsun dur daha ne olmuş bekle . Evlendiğim gün kaldım kalbi durdu kürtaj oldum . Aralıkta oldum hala kalamadım . Senden önce benim gidip çektirmem gerek 😅 Ovulasyon testi al onu kullan ben 9 aydır korunmuyorum deniyoruz tutmadı . Hormon testi verdin mi ? 6-12 ay gebe kalamamak normal diyorlar
boymomyz Smyye_ogretmn Yarın gitcem klomen kullandım yumurta uyarıcı eşimde takviye kullanıyor bakıyım doktor bana ne dicek . Bende kalamıyorum die gittim . Simdilik sen düşünme rahim filmi bekle canım
Smyye_ogretmn boymomyz evet bebeğim Liv hospitala gittik verdm bı şey yok çok şükür eşime baktırmadk henüz buraya Ankara’dan yeni gldm hiç hastane falan da bilmiyorum doğru düzgün sen hangi doktora gidiyorsun menmun musun
Bsra2603 Bizde 1 yıl denedik yumurta çatlatms iğneleri haplar vs olmadı en son sinirlenip ara verdik beyninden tamamen sildim o ay da hamile kaldım şuan 34 haftadayiz 🤗 darısı başınıza kızlar. Bu arada ben hayat hastanesi Fatma hanıma gidiyorum çok memnunum
Smyye_ogretmn Bsra2603 bebeğim çok haklısın aslında tam aticam kafamdan diyorum her ay masallah yakınlarımdan biri hamile kalıyor öğretmenim okula gidiyorum her yerde çocuk 😂istesemde çıkaramıyorum aklımdan evren buna izin vermiyor bu arada teşekkür ederim tavsiyen için canım bnim
boymomyz Bsra2603 canım kafamda attım 2-3 ay yine olmadı bende tedirgin oldum 30 a girecez bi an önce bakalım ne var ne yok dedik Doktorda dedi 9 ay korunmadan nasıl kalamadın bu ay bi bakalım ona göre yol izleyelim dedi
boymomyz Smyye_ogretmn Yapma be bende Ankaradan gelin geldim 😅 11 aydır çile çekiyorum bu sehirde canım . Ben hormon testini devlette yaptırdım . Eşimde üniv de test verdi . Şuan kemal bayındıra gidiyorum ama gebe kalırsam defa lifeye gitmeyi düşünüyorum. Doktor konusunda ben çok ama çok büyük sıkıntılar yaşadım . Bakalım yarın doktor bana ne dicek ona göre sanada çözüm üretelim hemen rahim filmi çektirme canım çok az olmuş ben bile tam 1 senem olsun öyle çektiriyim diye düşündüm .
Smyye_ogretmn boymomyz aaa hemşerim çok mutlu oldum şu an 😂 bebeğim devlette hangi hastanede yaptırdın hormon testini 😌 canım galiba bn çok sabirsizım ama bu bebek işi de tam tersine hep sabır istiyor her ay morelim bozulup ağlıyorum eşimle her ay hevesleniyoruz kursagimizda kalıyor resmen 🥲 sen yarın bı başla bakalım bebeğim sürece insllah hemen hamiş oluruz her ay insan biraz daha yoruluyor sanki
boymomyz Smyye_ogretmn Ben o kadar çok şey yaptım ki kendime hayret ediyorum 😂 Eşime neler yedirdim kendime neler yaptım bi bilsen . Hala kalamadım artık dalgaya vurmaya başladım yolunu bulamıyor fln gibisinden kuzum . Yoksa gercekten insan strese giriyor ya . Biz tedbirimizi alalım gerisi rabbimde
Smyye_ogretmn boymomyz hahahah bnde canım vallahi eşime diyorum ki bunlar bir türlü buluşamıyorlar diyorum 😂 canım benim sana çok dua edicem mutlaka haber et bna kalbim ve dualarım seninle ınsllah
boymomyz Smyye_ogretmn Canım benim Allah razı olsun bede sana dua edeceğim rabbim hayırlı evlat nasip etsin bakalım neler yaşıycaz 🤲😊
Smyye_ogretmn Sevensevilen bebeğim benim beni rahatlattı gerçekten bı kaç ay daha denicem olmazsa bnde ılgın hanıma giderim teşekkür ederim