Pamuk55 Tatlım sürekli nst baglısın zaten ve 2 sat sonra sancılar düzenli gözükmeye başladı ama ben hiç bişey hissetmedim. Belli saatden sonra kontrole gelince zaten artırılıyor sancı. 19 saat de artırıldı Bi kaç defa. Ama bende acılma olmadı agrı sancı belirti hiç bişey yoktu. Bende hissetmedim hatta gelen doktorlara hemşirelere de söylüyorum ben bişey hissetmiyorum falan diye. Bünye meselesi daha güzel işte dogum başlayınca sancın olur dediler. Suyumda oldugu için sancıyı cok cekmedim. Son 3 saat işte sancı başladı 4 cm den 10 cm e ulaştı acıklık hemen geldiler dogum oldu odamda. Hemşireleri biz cahırıdk zaten bebeğin kafası geliyor diye.
Kendini şartlama hiç belli olmuyor. Ben kendimi hep saatlerce sancı cekicem psikolojisine odaklamıştım ama tam tersi oldu. Bünye meselesi gercekten. Sabah duanı et okuyabilir yasin oku abdestini al Allahım iyi tecrübeli vicdanlı insanlarla karsılastır de cık evden. Ben öyle yaptım bin şükür hiç problem cıkmadı. Heyecan tedirginlik tabii ki vardı içimde kelebekler ıcuyor kalbim kuş gibi öorpıyordu dogurana kadar. 🤭 Sonra dogunca ohhhh deidm içinizden herşeyi omzunuzdan bütün agırlıgı yorgunluğu alıyorlar sanki o bebekle beraber 🤭😇