Krtbusraee Bebeğine anne sütü yanında mama veren anneler mama tecrübelerini yazabilirmi 2. Aylık bebeğim 1 aydır doktor tavsiyesiyle günde 2 3 kere mama kullanıyoruz hip ama 1 haftadir içmek istemiyor kesinlikle kabızlıkta yaptı önerileriniz nedir
cahillesohbetikestim Krtbusraee bebelac gold kullanıyorum memnunum. Daha öncesinde sma optipro kullandık gaz ve kabızlık yaptı. Sonrasında sma comfort kullanmaya başladık memnundum ama piyasa da bulamamaya başlayınca bebelac golda geçtik. Çok şükür bir sorun yaşamadık.
yigitinannesiiiii Krtbusraee sütünüz yetiyordur belki yeğenimde içmedi belli bi süre sonra mamayı anne sütüyle devam etti
Deletedmom_110 Ben doktorumuzun tavsiyesi ile ek olarak mama da veriyorum sma comfort tercih ettim ilk dönemler sarılık olduğunda da kullanmıştım bir haftadır yine başladım kabızlık gaz vs bir sorun yaşamadık kızım gayet seviyor bir deneyin isterseniz 🌸
Krtbusraee Deletedmom_110 çok teşekkür ederim bizde kilo alımından ek başladık geçen ay sma confort daha iyi dimi optproya göre bide Bebelac Gold diyorlar ama fazla ucuz geldi içeriğinde mi acaba dedim
Deletedmom_110 Krtbusraee ötekisi hakkında bilgim yok canım ben hep comfort kullandım Bebelac evet fiyatı fazla ucuz ondan dolayı bende tercih etmedim guvenemedim açıkçası
Deletedmom_110 Krtbusraee yok canım yapmadı ama sizde de yapmayacağı anlamına gelmiyor her bebek farklı oluyor inşallah sizde de işe yarar sorun çıkmaz 🌸